ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Νύχια, Ομορφιά

Φόρεσε το τζιν στα νύχια σου!

Γυναίκα χωρίς jean στην ντουλάπα της δεν υπάρχει. Είναι κανόνας. Πρόκειται για το πλέον διαχρονικό ρούχο. Μπορεί ανά δεκαετίες να άλλαζε ύφος αλλά ήταν πάντα τάση. Το είδαμε σε όλες τους τις εκδοχές και σε διαφορετικά χρώματα αλλά το blue jean ήταν εκείνο που αγαπήθηκε όσο κανένα. Έγινε τραγούδι, τσάντα, παπούτσια, αξεσουάρ αλλά και nail look. Πολύ καλά διαβάσατε. Το jean μπορεί να φορεθεί και στα νύχια. Είτε το χρώμα του, είτε το υλικό. Αρκετά beauty brands μάλιστα δημιούργησαν jean collections που σημαίνει βερνίκια νυχιών με τα χρώματα του. Πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο. Όπως και να ‘χει υπέροχο.

Οι nail artists μάλιστα εμπνεύστηκαν κατά καιρούς από τα jeans και βρήκαν απίθανους τρόπους να δημιουργήσουν τα looks. Κατάφεραν να εφαρμόσουν στα νύχια το υλικό με αποτέλεσμα να σας χαρίσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά nail arts.

Φέτος το είδαμε και πάλι και μάλιστα από celebrity nail artists όπως η πλέον αγαπημένη μας Betina Goldstein η οποία χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα από τα ωραιότερα ever. H Goldstein μάλιστα ήταν ιδιαίτερα δημιουργική αφού εκτός από το τζιν ύφασμα τα νύχια είχαν και τα γνωστά ξέφτια του jean αλλά και μια λεπτή χρυσή γραμμή.

54514235_296765817657952_8652572725757345792_n

Αν θέλετε να υιοθετήσετε το look θα πρέπει να προετοιμάσετε καταλλήλως την μανικιουρίστ σας. Δεν είναι εύκολο. Θα χρειαστεί να βρει το υλικό, να το κόψει σε μικρά κομματάκια και να βρει παράλληλα τον τρόπο να τα κολλήσει σωστά στα νύχια σας. Επίσης πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι είναι ένα look που δεν μπορείτε να το κρατήσετε για μέρες. Είναι ανέφικτο και το καταλαβαίνετε. Είναι για μία, το πολύ δύο μέρες και για μία πολύ ειδική περίσταση. Συνδυάστε το με total jean look ή με total black ώστε να κάνουν τα νύχια σας τη διαφορά. Αν πάλι είναι υπερβολικό για εσάς επιλέξτε το μπλε χρώμα του αγαπημένου σας jean.