ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Εξαφάνισε φυσικά & μαγικά το ενοχλητικό σπυράκι

Όταν κάνει την εμφάνισή του εκείνο το ενοχλητικό σπυράκι στο πρόσωπό σας, σίγουρα σκέφτεστε δυο πράγματα – πρώτο: γιατί τώρα και δεύτερο: πώς θα εξαφανιστεί άμεσα. Συνήθως εμφανίζεται τη στιγμή που δε θέλαμε και είχαμε μια σημαντική έξοδο να κάνουμε αλλά υπάρχει λύσει για να εξαφανιστεί και να μη χαλάσει η διάθεσή σας. Θα δούμε λοιπόν εύκολους τρόπους για το πώς μπορεί να εξαφανιστεί το ενοχλητικό σπυράκι:

#1. Πάγος

Ο πάγος είναι μία πολύ καλή λύση για να μειώσετε γρήγορα την ερυθρότητα – βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος προς την πληγείσα περιοχή και στη σύσφιξη των πόρων του δέρματος. Τυλίξτε τον πάγο σε ένα κομμάτι ύφασμα και κρατήστε το επάνω στο σπυράκι για μερικά δευτερόλεπτα. Περιμένετε λίγα λεπτά και επαναλάβετε τη διαδικασία.

#2. Λεμόνι

Ένας άλλος γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από ένα σπυράκι είναι η χρήση του χυμού λεμονιού, ο οποίος είναι πλούσιος σε βιταμίνη C. Ο χυμός λεμονιού βοηθά τα σπυράκια να “στεγνώσουν” πιο γρήγορα. Βουτήξτε μια καθαρή μπατονέτα σε φρέσκο χυμό λεμονιού και εφαρμόστε τη στο σπυράκι πριν πάτε για ύπνο.

#3.Τea tree oil

Το έλαιο από δέντρο τσαγιού έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ένα σπυράκι. Επίσης, οι καταπραϋντικές του ιδιότητες βοηθούν στην μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής.

 

Ακολουθείστε ένα από τα παραπάνω tips και αποχαιρετήστε το ενοχλητικό σπυράκι μια για πάντα!