ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Σώμα

O οίκος Louis Vuitton κυκλοφορεί unisex αρώματα

Πόσες φορές μας έχει τύχει να ξεμείνουμε από άρωμα και να καλοβλέπουμε τις κολόνιες του αγαπημένου μας, έστω και φευγαλέα; Δυστυχώς όμως, οι αντρικές κολόνιες είναι συνήθως αρκετά βαριές και δεν ταιριάζουν τόσο στο γυναικείο σώμα.

Ο οίκος Louis Vuitton λύνει το πρόβλημά μας μια και καλή, καθώς πλέον θα μπορούμε να φοράμε τα αρώματα του καλού μας αλλά και εκείνος τα δικά μας. Σε συνεργασία με τον μάστερ αρωματοποιό του, Jacques Cavalier, ο οίκος δημιούργησε μια νέα σειρά από αρώματα, την Les Colognes, που αποτελείται από 3 μυρωδιές που απευθύνονται και σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες.  Η unisex κολεξιόν του οίκου είναι εμπνευσμένη από την Καλιφόρνια και θα τη βρεις σε τρία χαριτωμένα μπουκαλάκια.

Το κίτρινο μπουκάλι ονομάζεται Sun Song και είναι φτιαγμένο με κεράσι, πορτοκάλι, κίτρο και μόσχο. Το πράσινο άρωμα είναι το Cactus Garden και αποτελείται από νότες περγαμόντου και λεμονιού. Τέλος, το μπλε μπουκαλάκι είναι το Afternoon Swim και πρόκειται για μια μίξη πορτοκαλιού, περγαμόντου και μανταρινιού.

Ο Alex Israel είναι ο καλλιτέχνης που δημιούργησε τις συσκευασίες, που είναι αρκετά μίνιμαλ αλλά πολύ ανοιξιάτικες και εντυπωσιακές, και η κολεξιόν θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου! Μήπως αυτά τα αρώματα αποτελούν το τέλειο δώρο επετείου;