Μαλλιά, Προϊόντα

Εσύ ξέρεις την Πετσέτα – Πιστολάκι που κάνει θαύματα;

Αν κάθε φορά που έρχεται η ώρα να λούσετε τα μαλλιά σας θέλετε να κλάψετε… welcome! Ανήκουμε στο ίδιο club και σας καταλαβαίνουμε. Και το μέγα θέμα δεν είναι η διαδικασία του λουσίματος αλλά του στεγνώματος αφού σας παίρνει ώρα και δεν προλαβαίνετε ή απλά δεν έχετε διάθεση. Επίσης αν έχετε ακολουθήσεις τις τάσεις και έχετε υιοθετήσει ένα παστέλ ή ένα έντονο χρώμα αποφεύγετε το πολύ συχνό λούσιμο για να μην ξεθωριάσουν τα μαλλιά σας.

Εντάξει η πετσέτα σας παίρνει την περισσότερη υγρασία αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να είστε για ώρα με το πιστολάκι στο χέρι. Φυσικά δεν συζητάμε να περιμένετε να στεγνώσουν μόνα τους, γιατί θα περιμένετε αιώνια. Σας βρήκαμε τη λύση. Ναι, πάλι. Αφού το έχουμε πει, για εσάς δουλεύουμε. Για να σας κάνουμε τη beauty ζωή σας ευκολότερη. Πρόκειται για μια ροζ πετσέτα που ονομάζεται Volo Hero Quick Dry Towel. 

Χάρη στην microfibre σύνθεση της είναι super ελαφριά που σημαίνει ότι δεν σας βαραίνει όση ώρα βρίσκεται στο κεφάλι σας. Η απορροφητικότητα της είναι ονειρική. Δεν αφήνει καθόλου υγρασία στην τρίχα. Δεναπομακρύνει απλά το νερό όπως συμβαίνει με τις απλές πετσέτες. Λειτουργεί σχεδόν όπως και το πιστολάκι! Αυτό σημαίνει ότι αν την αφήσετε για 10 περίπου λεπτά στα μαλλιά σας εκείνα δεν θα έχουν ίχνος υγρασίας. Οπότε στη συνέχεια και ενώ θέλετε περίπου 10 λεπτά για να τα στεγνώσετε εντελώς, θα χρειαστείτε το μισό χρόνο.

Με τη μαγική ροζ πετσέτα αρχικά κερδίζετε χρόνο που είναι πολύτιμος.Επίσης μπορείτε μέσα σε 15 περίπου λεπτά να έχετε ένα τέλειο loοκ αφού μειώνεται ο χρόνος στεγνώματος και μπορείτε σχεδόν αμέσως να προχωρήσετε στη χρήση του σίδερου ισιώματος ή για μπούκλες. Παράλληλα είναι σωτήρια αν έχετε πολύ ίσια μαλλιά. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε σχεδόν τίποτα. Απλά να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα λαδιού ενυδάτωσης και λάμψης στις άκρες και είστε έτοιμες!