ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα, Ομορφιά

4 + 1 tips για δείξει το outfit σας πιο ακριβό

Οι εποχές είναι αρκετά δύσκολες από παλιότερα και δεν έχουμε την δυνατότητα να ξοδεύουμε επιπλέον χρήματα για περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ ώστε να ανανεώσουμε το στιλ μας, πόσο μάλλον να αγοράσουμε ακριβά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα μας. Ευτυχώς για όλα υπάρχουν λύσεις αρκεί να υπάρχει φαντασία και γούστο.

Συγκεντρώσαμε για εσάς 5 απλούς τρόπους που δεν θα χρειαστείτε ούτε ένα ευρώ για να κάνετε τα οutfits σας να φαίνονται πιο ακριβά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Δοκιμάστε ακόμα και αύριο αυτούς τους τρόπους και θα εκπλαγείτε ακόμα και εσείς με το αποτέλεσμα.

–  Τολμήστε το total white look :

To λευκό έχει την ιδιότητα να παρουσιάζεται ως το πιο chic και φρέσκο χρώμα. Με το που το φορέσετε ειδικά αν το επιλέξετε από την κορυφή ως τα νύχια, θα δώσετε έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας στο στιλ σας. Τα χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ  θα ολοκληρώσουν το σύνολο σας με τον πιο μοναδικό τρόπο.

– Δέστε το jacket σας με μια ζώνη :

Mε το που περάσετε μια ζώνη σφιχτά στη μέση σας πάνω από ένα jacket, θα πάρει αμέσως άλλη μορφή και θα ανανεωθεί πλήρως με αυτή την τόση απλή κίνηση. Δοκιμάστε το συγκεκριμένο τρικ και να δείτε που θα το επαναλάβετε ξανά και ξανά.

– Μπερδέψτε δύο στιλ μαζί :

Δοκιμάστε για παράδειγμα να φορέσετε τα αγαπημένα σας sneakers με ένα πιο επίσημο φόρεμα και κάντε την διαφορά. Απλά προσοχή στην ποιότητα των υφασμάτων και των υλικών των look σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην φαντάζει παράταιρο και ανισόρροπο.

– Φoρέστε μόνο ένα σκουλαρίκι :

Το ξέρουμε αυτό το trend δεν είναι καινούργιο, αλλά παραμένει κλασική επιλογή. Ένα και μόνο ιδιαίτερο σκουλαρίκι αρκεί για να δώσει μια μοναδική πινελιά του επιπλέον στιλ που τόσο ζητάτε. Κι όλα αυτά χωρίς να χαλάσετε ευρώ.

– Επιλέξτε μια τσάντα με ιδιαίτερο σχέδιο και σχήμα :

Eίτε επιλέξετε μια σε oversized ή πιο μικρή εκδοχή, δώστε σημασία στο σχέδιο να είναι μοναδικής αισθητικής. Το λογικό είναι να τραβήξει όλα τα βλέμματα, κάτι που σίγουρα θέλαμε