Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Hydrafacial: Η θεραπεία προσώπου που έρχεται κατευθείαν από την Αμερική στο MP Medispa

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ καθαρισμό προσώπου λόγω της ευρυαγγείας που έχω στο πρόσωπο και όπως καταλαβαίνετε φοβόμουν πολύ!!

Όμως γνωρίζοντας τη Μαρία Παπαδήμα (ιδιοκτήτρια του MP Medispa και πτυχιούχος αισθητικός) ο φόβος μου έφυγε με το άκουσμα Hydrafacial! Ρωτώντας να μάθω τί είναι αυτή η θεραπεία προσώπου μου εξήγησε ότι είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που συνδυάζει ταυτόχρονα καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Η δική μου περίπτωση τονίζω όπως θα δείτε είναι δύσκολη, αλλά με διαβεβαίωσε ότι είναι ιδανική για αφυδατωμένα, ευαίσθητα δέρματα και επιδερμίδες με έντονους πόρους και σμήγμα. “Μην φοβάσαι μου λέει δεν είναι σαν τους κλασικούς καθαρισμούς με ατμό και “πάτημα”! Και για το δικό σου πρόσωπο που είναι υπερβολικά ευαίσθητο και κοκκινίζει με το παραμικρό θα δεις άμεση λάμψη,ενυδάτωση,τόνωση χωρίς χημικά peels,βελόνες και πόνο”.

Εντάξει εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα τη Μαρία και έτσι αφέθηκα στα χέρια της! Η διαδικασία είναι απλή, απολαυστική και δεν πονάει ΚΑΘΟΛΟΥ! Στο MP Medispa θέλω να τονίσω ότι όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν είναι της κορυφαίας εταιρίας Medik8.

Αρχίσαμε λοιπόν, με ένα peeling με κόκκους μπαμπού και στη συνέχεια με το μηχάνημα Hydrafacial. Με τη βοήθεια μιας ελικοειδούς κεφαλής εκτοξεύεται στο δέρμα νερό. Ταυτόχρονα, με εφαρμογή αρνητικής πίεσης γίνεται αναρρόφηση και απομακρύνονται με φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα. Παράλληλα, η ελικοειδής αναρρόφηση καθαρίζει τους πόρους από το σμήγμα και τις τοξίνες. Τέλεια αίσθηση!

Έπειτα εφαρμόσαμε μια μάσκα με άργυλο και τελειώσαμε με φωτοθεραπεία! Και εσείς αναρωτιέστε τί είναι αυτό, σωστά;

Λοιπόν, επειδή είναι πολύ μπροστά στο MP Medispa θα σας πω απλά ότι η φωτοδυναμική θεραπεία γίνεται με μάσκα led για να ενισχύει την επούλωση, να μειώνει το χρόνο αποκατάστασης του δέρματος και να λειτουργεί συνεργιστικά για καλύτερα αποτελέσματα. Το φως που εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος led επιτυγχάνει τη διέγερση του κυτταρικού μεταβολισμού και βοηθάει στην αποκατάσταση των ιστών. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, δίχως παρενέργειες και ασφαλής. Και τα 7 διαφορετικά θεραπευτικά χρώματα της μάσκας έχει το καθένα διαφορετική διεισδυτικότητα στην επιδερμίδα.

Και δεν έχει άλλο λέω; Τελειώσαμε χωρίς να το καταλάβω! Η αίσθηση του προσώπου μου ήταν το κάτι διαφορετικό! Έλαμπε, ήταν απαλό και το ένιωθα τόσο πολύ καθαρό! Και πάρα πολύ ενυδατωμένο! Εντάξει Μαρία μου είσαι η θέα μου λέω! Κορίτσια, πραγματικά δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Και είναι και η πιο hot τάση για καθαρισμό προσώπου που κυκλοφορεί!

Αφού μπορεί η Kim Kardashian τώρα μπορείς και εσύ!! Hydrafacial μόνο στο MP Medispa!!

Τηλέφωνο για ραντεβού 2421020054

υ.γ. Κορίτσια κλείστε γρήγορα το ραντεβού σας γιατί ήρθε η Άνοιξη και αυτό σημαίνει ανανέωση!

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου – Διευθύντρια