Beauty Testing, Παιδικά Καλλυντικά, Προϊόντα, Σώμα

Ziaja Kids: Η σειρά περιποίησης για παιδιά που προτιμάει μια πριγκίπισσα!

Τα καλλυντικά Ziaja είναι ευρέως γνωστά για την ποιότητά τους και την αποτελεσματικότητά τους. Αυτό που πολλές από εμάς δεν ξέρουν( όπως εγώ αρχικά) είναι η καταπληκτική σειρά προϊόντων για μωρά και παιδιά. Και σαν μαμά μιας 5χρονης πριγκίπισσας που πάντα ψάχνω τα πιο αγνά καλλυντικά για το δέρμα της, θέλησα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη σειρά.

Όταν ήρθαν στο γραφείο μου τα προϊόντα Ziaja Kids ξετρελάθηκα με το άρωμά τους! Μνήμες παιδικές ξύπνησαν γιατί η μυρωδιά τους ήταν τσιχλόφουσκα! Το παιδικό αφρόλουτρο 500ml με άρωμα τσιχλόφουσκα είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Χαρούμενη συσκευασία, ζωντάνο πορτοκαλί χρώμα και δερματολογικά και αλλεργιολογικά ελεγμένο υπό την εποπτεία δερματολόγων και παιδιάτρων. Διαβάζοντας τα συστατικά του είδα ότι περιέχει απαλά καθαριστικά φυτικής προέλευσης, προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση, δεν προκαλεί ερεθισμούς και δημιουργεί πλούσιο αφρό.

Στην ίδια σειρά έχει παιδικό σαμπουάν 300ml με άρωμα τσιχλόφουσκα και γίνεται “έκρηξη” μυρωδιάς κάθε φορά που την κάνω μπάνιο! Είναι εξίσου δερματολογικά και αλλεργιολογικά ελεγμένο υπό την εποπτεία δερματολόγων και παιδιάτρων. Τα συστατικά που αναγράφονται είναι ότι περιέχει D-πανθενόλη και μαλακτικούς παράγοντες που εμποδίζει το μπλέξιμο των μαλλιών, δημιουργεί πλούσιο, κρεμώδη αφρό και καθαρίζει απαλά και περιποιείται τα μαλλιά των παιδιών.

Άρα όπως καταλαβαίνετε κάθε βράδυ η ρουτίνα μας είναι η εξής: “Μαμά μαμά ώρα για μπάνιο με τσιχλόφουσκα”!!!

Τα προϊόντα Ziaja Kids θα τα βρείτε στην Ελλάδα από την εταιρία Venus Electronics.

Μαμάδες δοκιμάστε τα και θα ξετρελαθείτε όλοι σας!!

Γράφει η – μαμά- Ιφιγένεια Γιαννοπούλου