Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Προϊόντα, Σώμα

Μάης κι αν ανθίσει τα προϊόντα Misa Greece ο κόσμος θα μυρίσει…

Η χαρά μου σήμερα είναι διπλή! Πρώτον γιατί είναι Μαΐος και δεύτερον γιατί θα σας παρουσιάσω τα προϊόντα της εταιρίας Misa Greece.
Η Misa είναι μια premium ελληνική εταιρεία αρωματικών προϊόντων χώρου και καλλυντικών σώματος. Με τον μινιμαλιστικό και πολυτελή σχεδιασμό τους και την προσοχή μέχρι και στις μικρότερες λεπτομέρειες, η εταιρεία είναι σε θέση να εγγυηθεί στα προϊόντα της κομψότητα και λειτουργικότητα σχεδιάζοντας ένα μαγευτικό προϊόν.
Η γνωριμία μου έγινε μέσω των social media και όπως είδατε παρέλαβα στο γραφείο ένα δέμα που πιο αρωματικό δεν μου έχει έρθει.. Με το που άνοιξα το δώρο μου, μια αίσθηση φρεσκάδας και ευωδίας πλημμύρισε το γραφείο.
Το αφρόλουτρο Μagnolia & Tuberose έχει έντονες νότες από έναν συνδυασμό από υάκινθο, μανταρίνι, περγαμόντο, πέταλα τριαντάφυλλου, βιολέτα, tuberose και μανόλια που μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω την μυρωδιά του. Αφήνει στο δέρμα μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και νιώθεις την επιδερμίδα σου τόσο απαλή.
Την όλη περιποίηση μου έρχεται να συμπληρώσει η κρέμα σώματος Magnolia & Tuberose , η οποία δεν είναι λιπαρή και είναι ιδανική για ξηρό,αφυδατωμένο και ευαίσθητο δέρμα. Το μεθυστικό της άρωμα ξυπνάει τις αισθήσεις!
Θέλω να σας πω βέβαια ότι όλα τα αρώματα είναι φυσικής προέλευσης από ζαχαροκάλαμο πιστοποιημένα με IFRA και παρασκευάζονται στην Ιταλία. Και το πιο σημαντικό (για μένα) είναι ότι δεν γίνονται πειράματα στα ζώα για την παρασκευή των προϊόντων τους και δεν περιέχουν Parabens, SLES, SLS, Φορμαλδεΰδη, MEA, DEA και αλλεργιογόνα!
Extra tip: Με τον κωδικό #OMORFIA10 έχετε επιπλέον έκπτωση -10% σε όλα τα προϊόντα στην ήδη υπάρχουσα έκπτωση -40%.
Αν η ποιότητα και η καινοτομία είναι χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας σας, όπως και της δικής τους, θα έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους στέλνοντας email στο info@misa.gr
Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου