Gossip, Lifestyle

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί καθώς – μετά από μέρες έντονης φημολογίας – η Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε σήμερα ένα αγοράκι.

Ως είθισται, πρώτη έμαθε την είδηση η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στη γέννα. Το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, λέγοντας ότι «αυτό το μικρό πραγματάκι είναι αξιολάτρευτο». «Η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε ένα αγοράκι σήμερα το πρωί. Είμαι υπερήφανος για την γυναίκα μου. Ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ» δήλωσε πανευτυχής στην κάμερα ο Χάρι.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν το πρωτότοκο παιδί τους νωρίς το πρωί της 6ης Μαΐου 2019. Είναι αγοράκι και έχει βάρος 3 κιλά και 200 γραμμάρια,Η δούκισσα και το μωρό είναι υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο για ενθουσιασμό και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες» αναφέρει η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο instagram.

Το ζευγάρι, σπάζοντας τις παραδόσεις και το πρωτόκολλο, έχει ανακοινώσει ότι θέλει να κρατήσει «ιδιωτική» αυτή τη στιγμή και όλο αυτό το διάστημα έχει τηρηθεί άκρα μυστικότητα όσον αφορά στο που και το πότε θα γεννούσε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται στη διαδικασία τοκετού, για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί» ανακοίνωσε νωρίτερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ, διευκρινίζοντας ότι «θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση».

Πριν λίγες μέρες, ο πρίγκιπας Χάρι ματαίωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα, εν αναμονή του ευτυχούς γεγονότος.

kathimerini.gr