Μόδα

5 χρωματικοί συνδυασμοί που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

Όταν μιλάμε για ανοιξιάτικη μόδα, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο χρώμα! Αλλά φέτος την άνοιξη, δεν είμαστε κολλημένες μόνο με ένα χρώμα. Στην πραγματικότητα, αναμειγνύουμε φωτεινές και nude αποχρώσεις για να δημιουργήσουμε μια γκαρνταρόμπα που μοιάζει με ουράνιο τόξο! Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως οι Louis Vuitton, Altuzarra και πολλοί άλλοι δίνουν το έναυσμα! Δείτε μερικούς από τους χρωματικούς συνδυασμούς που πρόκειται να δείτε παντού αν δεν έχουν αρχίσει ήδη να κατακλύζουν το Instagram σας!

Μωβ + Μπλε

Χρησιμοποιώντας ως έμπνευση το φινάλε του σόου του οίκου Louis Vuitton για την Άνοιξη του 2019, συνδυάζουμε μωβ και μπλε στα ανοιξιάτικα look μας. Μπορείτε να επλέξετε διάφορα prints για να το κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακό (όπως φαίνεται στην πασαρέλα). Αγαπάμε πολύ αυτή την αύρα από τη δεκαετία του ’80 που εκπέμπει αυτός ο χρωματικός συνδυασμός.

Ροζ + κίτρινο

Ο Michael Kors μας υπενθύμισε πόσο πολύ αγαπάμε το χρώμα με τη συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019. Μεταξύ των looks που έκαναν πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο show του, ήταν μια σειρά κίτρινων και ροζ συνδυασμών. ΑΣίγουρα θα δοκιμάσουμε αυτόν τον τολμηρό συνδυασμό τους επόμενους μήνες!

Παστέλ + μαύρο

Η συλλογή του οίκου Chanel για την Άνοιξη 2019 ήταν αφιερωμένη στις παστέλ αποχρώσεις, αλλά αγαπήσαμε ιδιαίτερα τα looks που ήταν επίσης συνδυασμένα με μαύρο χρώμα. Εντάξει, γνωρίζουμε ότι το μαύρο δεν είναι το πιο λαμπερό χρώμα, αλλά αξίζει να το τολμήσετε! Σκεφτείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας ανοιχτά ροζ, μπλε και κίτρινα κομμάτια με μία ή δύο μαύρες προσθήκες φέτος την Άνοιξη.

Πορτοκαλί + Ροζ

Ο οίκος Altuzarra μας έκανε να ονειρευόμαστε εκτάσεις με πολύχρωμα λουλούδια κατά τη διάρκεια του show του για την συλλογή Άνοιξη 2019. Ωστόσο, εκείνο που τράβηξε ιδιαίτερα τα βλέμματα ήταν ο συνδυασμός πορτοκαλί και ροζ που είδαμε σε πολλά κομμάτια, από α’ερινα φορέματα και midi φούστες μέχρι μαγιό και blazers.

Γαλάζιο + Καφέ

Η κομψότητα έφτασε στο αποκορύφωμά της με τη συλλογή της Victoria Beckham για την Άνοιξη 2019, όπου συνδύασε τα χαρακτηριστικά κάμελ κομμάτια της με ένα ελαφρύ γαλάζιο που έφερε κάθε εμφάνιση στο επόμενο επίπεδο. Αν ψάχνετε για κλασικά κομμάτια με μια τσαχπινιά, αυτός είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για εσάς!