Events

26ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μακιγιάζ: Το Highlight της Beauty Greece 2019

Το Highlight, της 26ης Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECEΑΝΟΙΞΗ 2019» ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο 26ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ, με θέμα «UltraVioletShadesoftheTrendColour».

Το 1ο κύπελλο του 26ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ,κατέκτησε η κα Τζιώτη Χάρις,από το Περιστέρι, με μοντέλο την Αναστασία. Το 2οκύπελλο απέσπασεη κα Γεντή Μαριάννα, από την Ηλιούπολη, με μοντέλο την Πόπη και το 3οκύπελλο πήρε η κα Μπρέτα Δήμητρα από τον Βόλο, με μοντέλο την Κλέα.

Επίσης, διαγωνίστηκαν (με αλφαβητική σειρά): Διαμαντή Παναγιώτα από τη Δράμα, με μοντέλο την Άννα, Μαντοπούλου Κατερίνα από το Μαρούσι, με μοντέλο την Αμαλία, Τσαντοπούλου Μαρία από την Παιανία, με μοντέλο την Τζούλια και Τσιμιδάκη Ναταλία από τη Νέα Ερυθραία, με μοντέλο την Φιλίππα.

Οι Κριτές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους ήταν: Ηκα Σγόντζου Φωφώ, η κα Τσαμπάζη Θεανώ, η κα Χατζηνικολίδου Έλενα και η κα Ψωμά Έλενα.

Χορηγοί ήταν οι εταιρίες: COSMITAL, KRYOLAN SERGIO COSMETICS.

H Νικήτρια του Διαγωνισμού,κα Τζιώτη Χάρις, προκρίθηκε και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον 32ο Διεθνή Διαγωνισμό «International Masters’AwardMake-upâ 2019”που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο, στο Μόναχο!

Θα θέλαμε πρώτα απ’ όλα, να την συγχαρούμε για την κατάκτηση του 1ου Πανελλήνιου Κυπέλου, αλλά και να της ευχηθούμε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Διοργάνωση – Πληροφορίες:

BEAUTYGREECETSIRIMOKOU – Τηλ.: 210-9010016, www.beautygreece.gr