Events, Gossip, Lifestyle

Lady Gaga: 4 Μοναδικές & Εκκεντρικές εμφανίσεις στο Met Gala

Προφανώς και η Lady Gaga δεν θα έκανε μια «απλή» εμφάνιση στο φετινό Met Gala γιατί είναι… η Lady Gaga! Η διάσημη pop star είχε στο τσεπάκι της το φετινό θέμα της διοργάνωσης και φρόντισε να το αποδείξει. Το θέμα του φετινού Met Gala ήταν η Camp έκφραση στη μόδα και όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε για τη Lady Gaga ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να μετατρέψει μια εμφάνιση σε αληθινή performance.    

Η εκκεντρική τραγουδίστρια κατέφτασε στο Metropolitan Museum of Art φορώντας μια τεράστια φούξια κάπα όπου η ουρά της είχε μήκος 25 πόδια με μια συνοδεία που αποτελούνταν από 5 χορευτές, τη μακιγιέρ και τον προσωπικό της φωτογράφο και πριν ανέβει τις σκάλες άλλαξε τέσσερα outfits!   

Με τη βοήθεια της συνοδείας αλλά και του σχεδιαστή Brandon Maxwell η Gaga «αφαίρεσε» την φούξια κάπα για να αναδείξει ένα total black μάξι φόρεμα, το οποίο συνόδευε υπέροχα μία μαύρη ομπρέλα. 

Έπειτα, το μαύρο φόρεμα αφαιρέθηκε για να αναδειχθεί ένα φούξια στενό φόρεμαενώ στο τέλος αφαιρέθηκε και αυτό και η star απέμεινε με ένα φανταστικό σετ από μαύρα… εσώρουχα! Τα εσώρουχα αυτά φυσικά, δεν απλά εσώρουχα, αλλά ήταν κεντημένα με κρύσταλλα!

Με το outfit αυτό η Gaga κατευθύνθηκε στους χώρους του Μουσείου για να θαυμάσει την έκθεση και να παραστεί σε ένα από τα πιο λαμπερά dinner parties της χρονιάς.