Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Προϊόντα, Πρόσωπο

Φρόντισε σωστά το πρόσωπο σου με 3 προϊόντα της Dalon care & body

Επιτέλους ήρθε η Άνοιξη που τόσο μας έλειψε! Ζέστη και ήλιος έρχονται να μας αγκαλιάσουν και να μας πουν ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Όλες μας έχουμε αρχίσει εντατικά να κάνουμε beauty sessions ώστε σώμα και πρόσωπο να είναι έτοιμα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις!

Πάντα, το νούμερο 1 σημείο που όλες οι γυναίκες φροντίζουμε είναι το πρόσωπο μας. Έτσι και εγώ βρήκα τη σειρά περιποίησης προσώπου για ενυδάτωση από την εταιρία Biokal Cosmetics και συγκεκριμένα το κορυφαίο brand της, Dalon care & beauty.

Η σειρά αποτελείται από τη μάσκα προσώπου Red Clay Mask που είναι με κόκκινη άργιλο, πλούσια σε σίδηρο. Aπομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες και βιταμίνη Ε, προσφέρει σύσφιξη και ενυδάτωση που διαρκούν.

Μετά τη μάσκα προσώπου, η περιποίηση συνεχίζεται με τον ορό ματιών Dark Circle Eye Serum που είναι ιδανικός για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Με εκχύλισμα φλοιού πορτοκαλιού, υαλουρονικό οξύ, οργανικό πυρίτιο και καφεϊνη έχει τριπλή δράση( Triple Action), ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και καταπολεμά τις ρυτίδες κάτω απο τα μάτια.

Και για το τέλος, χρησιμοπείται τον ορό προσώπου Snail Face Serum που περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού, κολλαγόνο και μόρια υαλουρονικού οξέος.  Καλά διαβάσατε τα συστατικά είναι όπως λέει και το όνομά του Total Botox!! Ενυδατώνει, αναδομεί και ανανεώνει το δέρμα σε βάθος με έντονες αντι-ρυτιδικές και αντι-γηραντικές ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα προϊόντα Dalon βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, σε καταστήματα σούπερ μάρκετ, αποθήκες καλλυντικών και φαρμακείων, και υπεραγορές. Σκοπός όλων στην biokal cosmetics είναι να παράγει ποιοτικά καλλυντικά σε προσιτές τιμές, χρησιμοποιώντας πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες για προϊόντα άριστης ποιότητας.

υ.γ. Ευχαριστώ την Γεωργία που ήταν το μοντέλο μου για την παρουσίαση αυτή!

Αξίζει να τα δοκιμάσετε και θα δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει!

Επικοινωνήστε με την εταιρία στο τηλέφωνο 2102856914 για να μάθετε το δίκτυο πωλητών της που καλύπτει όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο.

Ακολουθήστε την και στο facebook και instagram βέβαια!

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου