Μαλλιά

Τα 5 top κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε στη ζωή σας

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών η οποία έχει το ίδιο κούρεμα-χρώμα σε όλη της τη ζωή τότε το συγκεκριμένο post δεν σας ενδιαφέρει. Αν πάλι ανήκετε σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες διαβάστε προσεχτικά όσα ακολουθούν γιατί δεν τα λέμε εμείς αλλά οι διασημότεροι hairstylists. Εκείνοι που δημιουργούν τις τάσεις, έχουν κουρέψει και χτενίσει τις πιο διάσημες γυναίκες (κάποιες φορές στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους) και γνωρίζουν το αντικείμενο όσο κανείς άλλος.

Οι συγκεκριμένοι λοιπόν επιμένουν ότι υπάρχουν πέντε κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε στη ζωή σας. Επιβάλλεται σύμφωνα με την άποψη τους. Είναι εμβληματικά και αξεπέραστα.

Ας τα δούμε:

Ρομαντικές αφέλειες: Σκεφτείτε την Brigitte Bardot αλλά και την πιο σύγχρονη Dakota Johnson. Είναι ρομαντικές και ταυτόχρονα sexy. Ταιριάζουν σε όλα σχεδόν τα σχήματα προσώπου και αναβαθμίζουν το κούρεμα όποιο κι αν είναι το μήκος. Επίσης δείχνουν τέλειες στα μαζεμένα μαλλιά.

Ασυμμετρίες και φιλάρισμα: Είναι το πλέον πρακτικό κούρεμα και κατάλληλο για τα λεπτά μαλλιά αφού χαρίζει έξτρα όγκο. Επίσης πρόκειται για το πλέον ενδφιαφέρον κούρεμα χωρίς να είναι εξεζητημένο.

Κλασικό bob: Ναι, είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων σεζόν. Όλες οι celebrities έχουν υποκλιθεί στη γοητεία του και το έχουν υιοθετήσει. Ακόμη κι εκείνες που ορκίζονται στα μακριά, κυματιστά μαλλιά τους. Όπως και να το κάνουμε όμως πρόκειται για το πιο chic κούρεμα ever. Και αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να το υιοθετήσετε έστω και μια φορά στη ζωή σας.

Πολύ μακριά μαλλιά: Η Kim Kardashian ευθύνεται για αυτό. Είναι εκείνη που τα επανέφερε στο προσκήνιο κάνοντας όλη την υφήλιο να θυμηθεί τα υπέροχα μαλλιά της Cher πίσω στα 60’s. Οι ειδικοί έχουν δίκιο. Θα πρέπει έστω και μία περίοδο της ζωής σας να αποκτήσετε απίστευτο μήκος. Έχει ιδιαίτερη γοητεία και σας κάνει να νοιώθετε αυτοπεποίθηση.

Twiggy Look: Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν το όνομα του γνωστού μοντέλου αφού είναι εκείνο που έκανε το συγκεκριμένο κούρεμα διάσημο και κλασικό. Τα πολύ κοντά μαλλιά θέλουν τόλμη. Είναι όμως υπέροχα και stylish.

Πηγή: faysbook.gr