Νύχια

Φλοράλ νύχια: Τα σχέδια που έχουν λατρέψει οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Τα φλοράλ νύχια επανέρχονται στη μόδα κάθε χρόνο και φέτος θα τα δούμε πολύ και στα νύχια μας καθώς αποτελούν μια από τις πιο δυναμικές ανοιξιάτικες τάσεις. Μπορείς να δεις στη gallery παραπάνω πολλές ιδέες ώστε να φτιάξεις τα νύχια σου όπως σου αρέσει με βάση το δικό σου στιλ.

 

Τα tiny florals (μικροσκοπικά φλοράλ σχέδια) είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μπορείς και μόνη σου να σχεδιάσεις λουλουδάκια στα νύχια σου χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, μανό σε διάφορες αποχρώσεις και τη φαντασία σου.

Τα φλοράλ σχέδια σε μοβ τόνους είναι από τα πιο δημοφιλή καθώς οι παλ αποχρώσεις «φοριούνται» ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν.

 

 

L&L tip: Τα φλοράλ σχέδια υιοθετούνται συνήθως σε 2 από τα μεσαία δάχτυλα ή στα δύο τελευταία. Τα υπόλοιπα νύχια μπορείς να τα βάψεις σε μια πιο απλή απόχρωση. Αν ωστόσο θέλεις ένα πιο δυναμικό μανικιούρ μπορείς να βάψεις όλα τα νύχια σου κάνοντας φλοράλ prints.

Για να δημιουργήσεις ένα πιο σοφιστικέ look μπορείς να επιλέξεις μαύρη βάση στα νύχια σου και πάνω σε αυτήν να σχεδιάσεις λουλούδια σε πιο bold τόνους. Αν από την άλλη μεριά θέλεις κάτι πιο ρομαντικό τότε άπλωσε μια παλ απόχρωση και σχεδίασε λουλουδάκια σε επίσης παλ τόνους.

Πηγή: limeandlife.com