Μόδα

Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Ντούσκα, Τάμτα: Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί της Eurovision

Χτες το βράδυ στη Habima Square του Τελαβίβ στήθηκε ένα πορτοκαλί χαλί που υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των 41 χωρών της φετινής Eurovision. Εκεί βρέθηκε και η Κατερίνα Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά και η Τάμτα που θα τραγουδήσει για την Κύπρο. Η Ελένη Φουρέιρα που κέρδισε πέρυσι τη 2η θέση βρίσκεται και εκείνη στο Τελαβίβ και έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στο πορτοκαλί χαλί!

H EλένηΦουρέιρα επέλεξε να φορέσει φόρεμα Stelios Koudounaris και παπούτσια Yves Saint Laurnet. Στη μέση της υπήρχε μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη ενώ τα μαλλιά της προτίμησε να τα αφήσει κάτω. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους και άκρως εντυπωσιακό.

Tάμτα έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με φόρεμα MiRo και τα «Armadillo Shoes» του Alexander McQueen. Η τραγουδίστρια επέλεξε έντονο μπλε χρώμα για το φόρεμά της και το συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου και κατακόκκινο κραγιόν.

Kατερίνα Ντούσκα προτίμησε ένα πιο ρομαντικό look και έτσι φόρεσε μάξι φόρεμα σε nude απόχρωση από τον οίκο μόδας Deusx Hommes. Η Κατερίνα διακόσμησε τα μαλλιά της με λουλούδια, ενώ μας άρεσαν ιδιαίτερα τα oversized μανίκια στο φόρεμά της, που αποτελούν και μεγάλη τάση της μόδας.

Πηγή:faysbook.gr