Οι φούστες για φέτος έχουν έντονα prints, θηλυκές, αέρινες γραμμές και λεοπάρ ή μεταλλιζέ σχέδια που εντυπωσιάζουν. Ας γνωρίσουμε τις τελευταίες τάσεις για φέτος στις γυναικείες φούστες.

Πουά γυναικείες φούστες

aspromauri poya fusta fusta keramidi poua gkri poua fousta

Οι πουά φούστες πάντα βγάζουν έναν πιο girly αέρα που εντυπωσιάζει τις γυναίκες. Μπορείς να βρεις φούστες midi με κλος γραμμή για πιο αέρινο αποτέλεσμα, ή πιο ριχτές με κουμπιά ή κάποια ζώνη με για πιο μοντέρνο look.

Μεταλλιζέ γυναικείες φούστες

metallize fousta gkri asimi asimi metalize fusta mauri metalize fusta

Τα μεταλλιζέ υφάσματα συνήθως προτιμούνται σε βραδινές εμφανίσεις, αλλά φέτος μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη μεταλιζέ πλισέ ή κλος φούστα, με τα sneakers σου και να είσαι καλοντυμένη από το πρωί ως το βράδυ, ή με τις αγαπημένες σου γόβες για τις απογευματινές και βραδινές σου εξόδους.

Λεοπάρ γυναικείες φούστες

midi makria fusta animal print tigre fusta midi leopar fusta me rok mplouzaki

Τα λεοπάρ σχέδια στις φούστες έχουν και φέτος την τιμητική τους, με μια πιο casual εκδοχή, Φόρεσε τες με ένα απλό t-shirt με ροκ σχέδια για πιο ανέμελο look, ή με ένα πουκάμισο για πιο σικάτες εμφανίσεις.

Floral γυναικείες φούστες

leuki emrpime fusta me louloudia fusta kokini floral fusta aspromauri me prints

Τα floral σχέδια δεν θα λείπουν και φέτος από την καλοκαιρινή του γκαρνταρόμπα, αφού χαρίζουν μια δροσερή αίσθηση στη γυναίκα και συνδυάζονται εύκολα με όλα τα μονόχρωμα μπλουζάκια.

Πλισέ γυναικείες φούστες

zaxari foysta maxi plise roz fousta plise mpez plise fusta

Οι πλισέ φούστες ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες και είναι πάντα κομψές και θηλυκές, Μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή με ένα απλό μπλουζάκι και σίγουρα θα είσαι πάντα εντυπωσιακή.

Φούστα με prints

poluxrwmi midi fusta galazia fusta me prints ble prints se midi fusta

Τα έντονα prints, έκαναν φέτος την εμφάνιση τους και υπόσχονται σικάτες εμφανίσεις και εύκολους συνδυασμούς. Διάλεξε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι ή πουκάμισο και εντυπωσίασε τους πάντες με το προσεγμένο σου look.

Αυτές οι υπέροχες φούστες θα είναι φέτος στη μόδα και υπόσχονται θηλυκές και παράλληλα κομψές εμφανίσεις σε κάθε γυναίκα. Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει και απόκτησε διαχρονικά κομμάτια που θα χαίρεσαι να φοράς.

Πηγή: ediva.gr