Events, Gossip

Φεστιβάλ Καννών: Οι ωραιότερες beauty εμφανίσεις της βραδιάς!!

Το Φεστιβάλ Καννών είναι ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς κυρίως για τον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφος. Επίσης είναι η διοργάνωση όπου οι stars κάνουν τις πιο κομψές εμφανίσεις. Ίσως είναι το μέρος που διοργανώνεται το οποίο έχει μια glam ατμόσφαιρα τις τελευταίες, πολλές δεκαετίες. Εμφανίζονται με τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες μεγάλων Οίκων, πάντα από τις τελευταίες κολεξιόν, ενώ το μακιγιάζ και το hairstyle θυμίζουν star του παλιού Hollywood και πριγκίπισσες. 

Το φετινό φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε χθες βράδυ και οι πρώτες εμφανίσεις ήταν πραγματικά συναρπαστικές. Με πρώτες και καλύτερες την Elle Fanning και τη Selena Gomez. Ήταν εκείνες που εγκαινίασαν το κόκκινο χαλί με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες τους να κάνουν το γύρο του κόσμου σε λίγα μόλις λεπτά.

Ας τις δούμε όμως:

Selena Gomez: Με τα τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν chic χαμηλό κότσο τον οποίο συνδύασε με εντυπωσιακό cat eye look και φλογερό, κόκκινο κραγιόν.

Elle Fanning: Υιοθέτησε επίσης έναν sleek χαμηλό κότσο και κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Πιθανότατα θα είναι το επίσημο beauty look της διοργάνωσης.

Eva Longoria: Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και τόνισε τα μάτια της με ένα υπέροχο smoky.

Julianne Moore: Έμεινε πιστή στις nude αποχρώσεις όσο αφορά το μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια με χωρίστρα στη μέση.

Charlote Gainsbourg: Χαλαρή και cool όπως πάντα  με τα μαλλιά της ανέμελα μεν αλλά και ένα τέλειο cat eye look χωρίς υπερβολές.

Alessandra Ambrosio: Επέλεξε ένα half updo με όγκο στην κορυφή, smoky eye και nude αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά.

Caroline de Maigret: Με τα μαλλιά της ίσια με κλασικές αφέλειες, σκούρες αποχρώσεις στα μάτια και nude, σχεδόν διάφανο κραγιόν στα χείλη.

Natalia Janoszek: Κότσος με χωρίστρα στη μέση που της χάρισε ένα tres chic αλλά και sexy ταυτόχρονα look, τέλειο winged eyeliner και κοραλί κραγιόν.

Nadine Labaki: Με χαλαρό κότσος και δραματικό look στα μάτια.

Πηγή: faysbook.gr