Beauty Testing, Προϊόντα, Στοματική Υγιεινή

Σκέψου οικολογικά σκέψου σαν τη WooBamboo Greece!

Από όταν έγινα μητέρα νομίζω, έγινα οικολογικά πιο ανήσυχη… Διαβάζω άρθρα, παρακολουθώ ενημερωτικές ιστοσελίδες εξωτερικού και προσπαθώ να καταλάβω τι είναι το καλύτερο για την 5χρονη πριγκίπισσά μου!

Η eco friendly στάση δείχνει ν’ αυξάνεται σε κάθε τομέα της ζωής μας και η νέα τάση είναι η οικολογική συνείδηση στην καθημερινότητά μας. Τον τελευταίο καιρό έβλεπα συνέχεια ότι τα προϊόντα από μπαμπού μπορούν να αντικαταστήσουν το πλαστικό και η χρήση τους είναι εξίσου ίδια. Και έτσι γνώρισα την εταιρία WooBamboo Greece!

Τα προϊόντα WooBamboo παρασκευάζονται με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό φυσικών και βιοδιασπώμενων υλικών, ενώ παράλληλα παραμένουν οικονομικά, υγιεινά και υπέροχα από κάθε άποψη! Το μπαμπού είναι όμορφο και άφθονο υλικό και τα προϊόντα του συνδυάζουν κομψότητα και εργονομικό σχεδιασμό.

Οι οδοντόβουρτσες WooBamboo είναι σχεδόν απολύτως βιοαποδομήσιμες, και κατασκευάζονται από φυσικό μπαμπού χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών. Διατίθενται σε εννέα διαφορετικές επιλογές, κατάλληλες για ενήλικες, παιδιά, ακόμα και για κατοικίδια! Όταν μου έστειλαν αυτό το υπέροχο πακέτο στο γραφείο, ήταν λογικό να ενθουσιαστώ γιατί για μένα ήταν πρώτη φορά που θα χρησιμοποιούσα τα προϊόντα αυτά!

Μόλις γύρισα σπίτι η μικρή μου ενθουσιάστηκε που τα είδε ( βλέπετε το πάντα που έχουν ως σήμα κατατεθέν είναι αγαπημένο μας ζωάκι)! “Μαμά το βράδυ μπορούμε να πλύνουμε τα δοντάκια με το πάντα μου”;; Μα φυσικά της απάντησα.

Το βράδυ πριν κοιμηθούμε, πλύναμε τα δόντια μας με την παιδική οδοντόβουρτσα WooBamboo σε συνδυασμό με την παιδική οδοντόκρεμα της με γεύση τσιχλόφουσκα μούρων. “Μαμά τέλεια γεύση και κοίτα πως λάμπουν τα δοντάκια μου”! Αυτό ήταν: βρήκαν τη θέση τους στο μπάνιο μας !

Μάθημα οικολογίας θα μου πείτε, όμως ο σεβασμός στη φύση και την πανίδα είναι σεβασμός για το ίδιο μας το «σπίτι», τη ζωή μας, την ίδια μας την ύπαρξη. Η οικολογική συνείδηση δεν αποκτιέται ξαφνικά στην ενήλικη ζωή. Είναι μια φιλοσοφία, συνήθειες, μια ηθική που χτίζεται από νωρίς και είναι καλό τα παιδιά μας να ακολουθήσουν μια οικολογική στάση ζωής..

Καθαρά δόντια, καθαρός πλανήτης, καθαρή συνείδηση το σύνθημα της WooBamboo Greece!

Τα προϊόντα WooBamboo θα τα βρείτε σε πολλά και επιλεγμένα καταστήματα και για περισσότερες πληροφορίες συνεργασίας επικοινωνήστε στο τηλ: 6944 361 740 και email: sales@woobamboogreece.gr

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου