Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα

Δώσε λάμψη στο πρόσωπο σου με τα φυσικά καλλυντικά της BeeFactor

Νομίζω ότι η νέα τάση για καλλυντικά ομορφιάς είναι η επιστροφή- ή μάλλον- η επανατοποθέτηση των φυσικών καλλυντικών στην κορυφή της γυναικείας λίστας. Η γενιά των 30 plus όπως και εγώ, έχοντας χρησιμοποιήσει για χρόνια προϊόντα ομορφιάς γνωστών οίκων καλλυντικών, θέλησε να σταματήσει τη χρήση χημικών για την φροντίδα του εαυτού τους.

Οι εταιρίες που ασχολούνται με τα φυσικά καλλυντικά έχουν αναπτυχθεί σημαντικά και αυτό βοηθάει τις νέες επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν σε ευρύ κοινό. Έτσι γνώρισα μια νέα εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς και είναι και από τη Θεσσαλία.

Μιλάω για την εταιρεία Bee Factor που προέρχεται από μια οικογένεια μελισσοκόμων, την Μακρή Βασιλική και τον Κωσταρέλο Χρήστο, που δραστηριοποιούνται με τη μελισσοκομία από το 2009 και διαθέτουν περίπου 500 μελισσοσμήνη. Τον Μάρτιο του 2016 τους δημιουργήθηκε η ιδέα παρασκευής φυσικών καλλυντικών με βάση τα μελισσοκομικά παράγωγα όπως (κερί μέλισσας, βασιλικός πολτός, πρόπολη, μέλι κ.λ.π. ) και χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες ίδιας παραγωγής ξεκίνησαν ένα σύγχρονο εργαστήριο παρασκευής φυσικών καλλυντικών, όπου ύστερα από εκτενή μελέτη βοτανολογίας δημιούργησαν εξειδικευμένα 100% φυσικά καλλυντικά χωρίς προσθήκη χημικών και συντηρητικών για την θεραπεία δερματικών παθήσεων και όχι μόνο.

Θα σας παρουσιάσω 3 προϊόντα που έλαβα και πραγματικά διαπίστωσα ότι είναι όντως εντελώς φυσικά. Από το αγνό τους άρωμα, την υφή τους και τη σύσταση τους είναι νομίζω ότι πιο ωραίο και φιλικό για κάθε τύπο δέρματος.

Η Αρωματική Κεραλοιφή Φράουλα ¨Forever Yummy¨ είναι ιδανική για πρόσωπο και σώμα: θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Το άρωμα Φράουλας μεταφέρει την απίθανη και πολύ νόστιμη γεύση της φράουλας στην κεραλοιφή. Μυρωδάτη και γλυκιά, η φράουλα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα καλλυντικών. Σε συνδυασμό με την ενυδάτωση και την βελούδινη υφή που προσδίδει η κεραλοιφή στην επιδερμίδα θα είναι η “για πάντα λαχταριστή” καθημερινή σας φροντίδα. Και για το βαζάκι τι να πει κανείς: Χειροποίητο, μοναδικά κλεισμένο με βουλοκέρι, είναι ένα σαν έργο τέχνης!

To Gel Καθαρισμού για Πρόσωπο & Μάτια απομακρύνει τους ρύπους, καθαρίζει τους πόρους και αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Η Προ Βιταμίνη Β5 και η Αλόη βέρα τζελ  επιτρέπουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας και χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας. Τα εκχυλίσματα από λάιμ και ρόδι, τονώνουν το δέρμα και προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική, αντισηπτική και αντιγηραντική δράση. Παράλληλα το μίγμα επιφανειοδραστικών καθαρίζει σε βάθος και μειώνει την λιπαρότητα και το σμήγμα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Πρόκειται για ήπιο καθαριστικό κατάλληλο για μικτά και ευαίσθητα δέρματα.

Το ξηρό λάδι ομορφιάς Bronze είναι η αισθησιακή λαμπερή έκδοση των Superior Oils. Τώρα για το καλοκαίρι είναι Must have!! Περιέχει μικροσκοπικά λαμπερά σωματίδια ορυκτών. Θρέφει, αφήνει σατινέ φινίρισμα και φωτίζει το δέρμα και τα μαλλιά με ένα πάτημα-spray. Έχει μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα γοητευτικό άρωμα. Η μοναδική ξηρή υφή του χωρίς σιλικόνη, εμπλουτισμένη με χρυσά μαργαριτάρια δημιουργεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Το εθιστικό του άρωμα είναι με νότες από καρύδα, γιασεμί, πέργαμο και σανδαλόξυλο. Θα προσθέσω ότι από το πρωί μετά το μπάνιο μέχρι αργά το βράδυ η διάρκεια του αρώματος του είναι απίστευτη!

Στηρίζοντας τις ελληνικές και τοπικές επιχειρήσεις, η BeeFactor αναζητεί διαρκώς εμπόρους με δυνατότητα να αγοράσουν χονδρική τα προϊόντα της συλλογής της. Για να επικοινωνήσετε μαζί τους θα τους καλέσετε στο τηλέφωνο 2431078026 και στη διεύθυνση Καλαμπάκας 90 στα Τρίκαλα.

υ.γ. Θερμές ευχαριστίες για το μοντέλο μας, Θάλεια Βόρρη

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου