Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Προϊόντα, Σώμα, Φυσικά Καλλυντικά

“Σαπουνάκια από καλή οικογένεια” : Το έξυπνο σλόγκαν της Rania K!

Το ταξίδι μας σε φυσικά καλλυντικά ομορφιάς συνεχίζεται και αυτή τη φορά η στάση μας είναι στην Αρχαία Νεμέα και στο εργαστήριο χειροποίητων σαπουνιών της Rania K.

Τα αγνά χειροποίητα σαπούνια Rania K. παρασκευάζονται ένα, ένα με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα στο εργαστήριό τους, με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο τελευταίας εσοδείας, από τους ιδιόκτητους ελαιώνες τους στην Κορινθία. Για την παρασκευή των σαπουνιών χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συστατικά και αιθέρια έλαια ώστε να φτιάξουν το τέλειο αγνό σαπούνι, χωρίς καμιά έκπτωση στην ποιότητα και τα υλικά.

Από τη συσκευασία ακόμα καταλαβαίνεις πως αυτά τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά, με σεβασμό στο περιβάλλον, με αγάπη και μεράκι. Με το που άνοιξα το κουτί, πλημμύρισε το γραφείο μου υπέροχα αρώματα από όλα τα αιθέρια έλαια που περιέχουν τα σαπούνια, το καθένα προσφέροντας τα δικά του οφέλη!

Όταν έφτασε, λοιπόν, αργότερα η ώρα για το βραδινό μου ντουζάκι, θέλησα να χρησιμοποιήσω το σαπούνι με τη λεβάντα για να χαλαρώσω και να διώξω όλο το στρες της ημέρας.  Η ευωδία, η επαφή με το δέρμα που έγινε τόσο απαλό έκανε το ξύρισμα παιχνιδάκι. Θα είχα ξεχαστεί νομίζω λίγη ώρα μέσα στο μπάνιο γιατί με το που βγήκα με ρώτησε ο σύζυγος τι χρησιμοποίησα και μύριζε έτσι ωραία το σπίτι! Μένει να το δοκιμάσει και εκείνος για το ξύρισμα του, αν και μετά είμαι σίγουρη ότι θα το κρατήσει για τον εαυτό του…!

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό το πλούσιο τελετουργικό ομορφιάς, ξάπλωσα στο κρεβάτι αναζωογονημένη και χαλαρή. Σίγουρα τα σαπούνια της Rania K. έγιναν τα αγαπημένα «σαπουνάκια» της δικής μου οικογένειας!

Τα Rania K Soaps θα τα βρείτε στη σελίδα της στο facebook αλλά και στο τηλέφωνο 6948832348

 

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου