Gossip

Η Κιάρα Φεράνι κάνει θραύση στις Κάνες

Η Κιάρα Φεράνι είναι από τις πιο διάσημες fashion bloggers του πλανήτη. Η 32χρονη βρίσκεται στις Κάνες και έκανε φωτογράφηση φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα σε μαύρο και ασημί χρώμα. Η Κιάρα είναι επίσης influencer των εταιριών Tod’s και Pantene. Διατηρεί από το 2009 το προσωπικό της blog «The Blonde Salad».

Τον Μάρτιο του 2011, το περιοδικό “New York” τη χαρακτήρισε ως “Μια από τις μεγαλύτερες street-style stars της χρονιάς” ενώ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, το περιοδικό “Teen Vogue” τη χαρακτήρισε ως τη νέα ανερχόμενη blogger, που παράλληλα είναι φοιτήτρια νομικής. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το blog της έφτασε να έχει παραπάνω από 12 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα. Ως το 2013, κατάφερε να κερδίσει ποικίλους τίτλους αναγνώρισης ως blogger ενώ πόζαρε και ως μοντέλο για την εταιρία ρουχισμού “Guess” σε μία φωτογράφηση, η οποία μεταγενέστερα έγινε διαφημιστική καμπάνια.

Ciara
Ciara1
Ciara3

Έχει ποζάρει σε πλήθος περιοδικών μόδας παγκοσμίως, ως εξώφυλλο, όπως Vogue (Ισπανία, Τουρκία, Κίνα), Elle (Ιταλία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ουκρανία), “Harper’s Bazaar” (Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ρωσία), “Glamour” (Ιταλία, Μεξικό, Τουρκία, Ισπανία, Βραζιλία, Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία), “Cosmopolitan” (Μεξικό, Χιλή, Σιγκαπούρη, Τουρκία) και “Madame Figaro” (Ισπανία, Ελλάδα).
Τον Αύγουστο του 2016 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ράπερ Fedez και στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν στη Βερόνα. Στις 19 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Λεόνε, ενώ λίγους μήνες αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου, παντρεύτηκαν στη Σικελία. Ζουν οικογενειακώς μεταξύ Λος Άντζελες και Μιλάνου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

ΠΗΓΗ: protothema.gr