Μόδα

6 άνετα και ξεκούραστα παπούτσια για το καλοκαίρι 2019

Καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας, γίνονται όλο και πιο γρήγοροι και απαιτητικοί, τα ξεκούραστα παπούτσια αποτελούν απαραίτητο χαρακτηριστικό για κάθε γυναίκα. Θα σου δείξω ποια παπούτσια να επιλέξεις για να νιώθεις άνεση καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, μένοντας πάντα κομψή.

Είτε σου αρέσουν τα πιο χαμηλά παπούτσια, είτε τα λίγο πιο ψηλά, οι επιλογές αυτές δεν θα σε απογοητεύσουν, αφού θα σου χαρίσουν ξεκούραστες βόλτες και ανενόχλητη εργασία χωρίς πόνο και ενόχληση στα πόδια.

Μοντέρνα γυναικεία αθλητικά

γαλαζια μοντερνα αθλητικα

Ένα μοντέρνο αθλητικό παπούτσι, μπορεί να συνδυαστεί με τζιν αλλά και υφασμάτινα παντελόνια το ίδιο εντυπωσιακά. Για το καλοκαίρι, είναι τέλεια για να τα φορέσεις με ένα σορτσάκι και να κατευθυνθείς για εξορμήσεις στην πόλη αλλά και την εξοχή. Μπορείς να βρεις ελαφριά υφάσματα, που δεν θα επιβαρύνουν το πόδι και θα αποφεύγεται η εφίδρωση του.

Εσπαντρίγιες

εσπαντριγιες χρυσο μπεζ

Οι εσπαντρίγιες είναι τέλειες για κάθε γυναίκα, λόγω της άνεσης που προσφέρουν λόγω του πάτου που διαθέτουν. Μπορείς να βρεις πολλά σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα. Η κατασκευή τους είναι τέτοια για να βοηθούν το πόδι να αερίζεται επαρκώς και να μένει δροσερό ακόμα και τους πολύ ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Μοκασίνια

ασπρα μονασινια γυναικεια

Τα μοκασίνια είναι ιδανικά και για την εργασία σου αλλά και για τις βόλτες που θα κάνεις. Προσφέρουν καλή στήριξη στα πόδια και δεν το επιβαρύνουν με το βάρος τους.Μπορείς και εδώ να βρεις ατό που σου ταιριάζει μέσ από μια τεράστια γκάμα σχεδίων.

Πλατφόρμες

πλατφορμες γυναικειες μπεζ γκρι

Οι αγαπημένες πλατφόρμες είναι εξίσου άνετες με τα υπόλοιπα παπούτσια που ανέφερα, με μόνη σου έννοια να μην τις επιλέξεις με πολύ ψηλό τακούνι. Ένα μεσαίου ύψους τακούνι, προσφέρει τη σωστή στήριξη στο πόδι σου, έτσι ώστε να το νιώθεις ξεκούραστο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σανδάλια

λευκα και ρυσο σανδαλια γυναικεια

Τα σανδάλια είναι από τα πιο διαδεδομένα παπούτσια στην χώρα μας, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Διάλεξε λίγο χοντρό πάτο για να είναι πιο άνετα και να είσαι πάντα ξεκούραστη και άνετη.

Μπαλαρίνες

μπαλαρινα μπεζ ροζ με χρυσο φιογκο

Οι μπαλαρίνες μπορούν άνετα να φορεθούν και με ένα πιο επίσημο ένδυμα, είναι εξαιρετικά ελαφριές και άνετες στο πόδι. Επίλεξε κάποιο σχέδιο με πάτο για να αγκαλιάζει το πόδι σου και να απορροφά τυχόν κραδασμούς.

 

Αυτές οι υπέροχες επιλογές για ξεκούραστα παπούτσια,θα σου χαρίσουν άπειρες ώρες άνεσης και γοητείας χωρίς να ανησυχείς για την υγεία των ποδιών σου.Επίλεξε τα κατάλληλα για εσένα και απόκτησε διαχρονικά και εξαιρετικά μοντέρνα παπούτσια που θα είναι σύντροφοι σου στις καθημερινές και όχι μόνο εξορμήσεις σου.

Πηγή: ediva.gr