Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Προϊόντα, Σώμα

Ήρθε η ώρα για αποτρίχωση και ο ειδικός ακούει στο όνομα Simoun

Καλοκαίρι πλέον-θέλω να πιστεύω- και είμαστε όλες σε πανικό! Από το σπίτι, τα ρούχα μέχρι το σώμα μας! Ναι σωστά πάει ο χειμώνας!’Ηρθε η ώρα για αποτρίχωση! Πείτε αντίο μακριά παντελόνια και καλσόν, την τιμητική τους έχουν τα σορτσάκια και οι φούστες! Και αυτό ξέρετε όλες τι σημαίνει: σωστή αποτρίχωση!

Είμαι στο κατάστημα καλλυντικών λοιπόν και στα ράφια βλέπω ένα σωρό εταιρίες με προϊόντα για αποτρίχωση, αλλά εγώ να σας πω την αλήθεια γνωρίζω μόνο μια και αυτή είναι η εταιρία Simoun. Πείτε γιατί την έμαθα από τη μαμά μου, πείτε γιατί μόνο αυτή γνωρίζω για την αποτελεσματικότητά της, αυτήν αγοράζω. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώ τη χαλάουα και το γαλάκτωμα σώματος για μετά την αποτρίχωση.

Έτσι το βράδυ αποφάσισα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου και τις ενοχλητικές τρίχες. Ζεσταίνω γρήγορα σε χαμηλή θερμοκρασία στο φούρνο μικροκυμάτων τη χαλάουα gel Βανίλια.   Έχει υπέροχο άρωμα βανίλια, απλώνεται εύκολα και το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετά και αφήνει την επιδερμίδα μου όμορφη και απαλή σαν βελούδο! Tip: Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τις αποτριχωτικές ταινίες Simoun γιατί είναι πολλαπλών χρήσεων. Απλά τις ξεπλένετε με χλιαρό νερό να φύγουν τα υπολείμματα και τις ξαναχρησιμοποιείτε.

Μετά από αρκετή ώρα-πολλές οι τρίχες βλέπετε- τα ποδαράκια μου είναι όπως πρέπει: απλά τέλεια! Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να απλώσω το SIMOUN Daily softness γαλάκτωμα, καθώς όχι μόνο περιποιείται ευεργετικά το δέρμα, αλλά και περιορίζει την τριχοφυΐα κατά 37% μετά από μόλις δύο αποτριχώσεις! Έτσι, εξασφαλίζει λιγότερο συχνή αποτρίχωση, ενώ προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και προστασία από τους ερεθισμούς, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και διακριτικά αρωματισμένη. Και είναι ιδανικό για όλο το σώμα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα σημεία όπως το πρόσωπο και το μπικίνι.

Κορίτσια, ώρα για αποτρίχωση και μην ακούσω δικαιολογίες ότι δεν έχετε χρόνο! Η τέλεια αποτρίχωση γίνετε ακόμα και στο σπίτι χάρη στη Simoun!

Βρείτε τα προϊόντα Simoun σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και σε ινστιτούτα αισθητικής και σπα σε όλη την Ελλάδα ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109718049.

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου