Gossip

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ονόμασαν το γιο τους Ψαλμό!

Από αυτούς του δύο όλα να τα περιμένει κανείς. Ο λόγος για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη, την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ οι οποίοι στις 10 Μαΐου καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί της οικογένειάς τους. Για άλλη μια φορά η Κιμ και ο Κάνιε «πρωτοτύπησαν» με το όνομα που επέλεξαν να δώσουν στο γιο τους. Και το όνομα αυτού «Psalm».

Το «Psalm» σημαίνει «ψαλμός» και ο Kanye ήταν αυτός που το διάλεξε ως «μία αναπαράσταση της πνευματικότητάς τους», όπως αναφέρει μία πηγή στο E!News και συνέχισε: «Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον και η Kim ήθελε το όνομα να έχει μία σημασία που θα εκπροσωπούσε πραγματικά την οικογένειά τους, οπότε συμφώνησε στο όνομα».

Όλα τα παιδιά West έχουν ονόματα με συγκεκριμένη σημαία. Για την North West, το «north» σημαίνει «ανώτατη δύναμη», ενώ για τον Saint West έχει να κάνει με το ότι η Kim είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη και ήταν μία «ευλογία» για την οικογένεια, όπως είχαν αναφέρει πηγές, τότε. Όσο για τη Chicago West, ο Kanye προέρχεται από το Windy City, οπότε είναι ένας φόρος τιμής στην πόλη που «τον έφτιαξε».