ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

Θα γίνεις κουμπάρα ή είσαι καλεσμένη; Διάβασε τα beauty λάθη που κάνουν όλες!

Πόσες κουμπάρες και καλεσμένες όταν πηγαίνεις σε έναν γάμο βλέπεις  στο ίδιο μοτίβο; Το κακό μοτίβο όμως, όχι το καλό!

Συγκεντρώσαμε κάποια beauty λάθη που κάνουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες λίγο πριν βρεθούν στην εκκλησία για ένα μυστήριο είτε έχουν τον ρόλο της απλής καλεσμένης, είτε της κουμπάρας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ!

Μα τι γίνεται πλέον με τις μπούκλες καλέ κορίτσια; Γιατί τόση μπούκλα και κακό; Γιατί τόσο στημένο αποτέλεσμα που όμοιό του είναι μόνο τα μαλλιά των Λουδοβίκων;

Δεν έχω καταλάβει αν το πρόβλημα είναι οι κομμώτριες ή απλά επειδή οι μπούκλες συνιστούν ένα χτένισμα που δεν κάνουμε κάθε μέρα, θεωρούμε εκείνη την ημέρα ότι πρέπει να το τιμήσουμε σε όλο του το μεγαλείο.

ΛΑΘΟΣ! 

Κατανοώ ότι ένα τέτοιο χτένισμα μπορεί να δείχνει περισσότερο εντυπωσιακό από ένα απλό ίσιωμα, αλλά μήπως και όχι;

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΚ!

Πάλι μπαίνω στη θέση σας και κατανοώ πλήρως το γεγονός ότι αν πας σε ένα γάμο και ειδικά αν είσαι η κουμπάρα θέλεις το χτένισμά σου να είναι άψογο από την αρχή έως το τέλος αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το άψογο πρέπει να συνεπάγεται και παγωμένο.

ΛΑΘΟΣ! 

Tip: Για να πετύχει ένα χτένισμα πρέπει να βασίζεται στην φυσικότητα. Ποια είναι η φυσική τάση των μαλλιών σου; Σγουρά; Κάνε ένα άφρο look, που είναι σούπερ σέξι! Ίσια; Κάνε μία βαθιά χωρίστρα και τοποθέτησε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ. Σπαστά; Κάνε ένα χαλαρό πιάσιμο για να είσαι σίγουρα ότι θα μείνει στη θέση του.

Μην προσπαθήσεις να κάνεις το ίσιο σπαστό και το αντίθετο γιατί προφανώς, με την ζέστη, τον ιδρώτα και το πέρας της ώρας, αυτό θα χαλάσει. Plus: Μια λακ μέσα στην τσάντα σου δεν είναι ιδιαίτερο βάρος. Όταν χρειαστείς ανανέωση ψιτ ψιτ και είσαι σούπερ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ SMOKEY ΜΑΚΙΓΙΑΖ!

Νομίζω ότι και στο μακιγιάζ ισχύει το ίδιο μοτίβο με τις μπούκλες. Επειδή δεν έχουμε κάποια επαγγελματία να μας βάφει κάθε μέρα, θεωρούμε ότι πρέπει εκείνη την ημέρα να μας κάνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μόνες μας και λίγο παραπάνω.

Την ημέρα αυτή πρέπει το μακιγιάζ να είσαι φυσικό και απλό, να τονίζει τα δυνατά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, να δίνει χρώμα σε σημεία και να χαρίζει φρεσκάδα. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Όχι υπερβολές στις ποσότητες, όχι smokey μακιγιάζ, όχι contouring που δεν έχει σβηστεί καλά!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ… μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά!

  • Λακ με χρυσόσκονη; Λιποθυμώ!
  • Περιττοί όγκοι και χτενίσματα υπερπαραγωγές; Μακριά!
  • Προϊόντα που σε κάνουν να δείχνεις πιο μαυρισμένη και στο τέλος καταλήγεις με μπαλώματα; Μην!
  • Φρύδια που σε κάνουν να δείχνεις διαρκώς νευριασμένη; Ποτέ!

Για το καλό σας το λέω!

Πηγή: missbloom.gr