Beauty Testing, Ομορφιά, Προϊόντα, Σώμα

Νιώσε το σώμα σου να αλλάζει με τα καλλυντικά L’ymola

Σαν γυναίκα στα 40 νομίζω ότι οι ανάγκες για την περιποίηση του σώματος μου έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με πιο παλιά.  Στα 20 νιώθεις και είσαι νέα και στα 30 τότε συνειδητοποιείς ότι πρέπει να προσέχεις πιο πολύ το σώμα σου και τον εαυτό σου βέβαια..

Έτσι όταν ήρθε το δώρο μου από την L’Ymolà ενθουσιάστηκα. Τα 4 προϊόντα που περιείχε είναι ΟΤΙ ζητούσα για την βελτίωση του σώματος μου. Θέλω να σας πω ότι η L’Ymolà έχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου, την περιποίηση του σώματος, τη φροντίδα χεριών και σώματος και φυσικά τη φροντίδα των μαλλιών. Όμως νομίζω ότι ενόψει καλοκαιριού αυτά τα καλλυντικά που θα σας δείξω είναι ιδανικά για την βελτίωση του σώματος.

Κρέμα Body Lifting: Η κρέμα αυτή σώματος κάνει ότι λέει! Συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα. Πραγματικό λίφτινγκ σώματος στο σπίτι σου. Με την πρώτη εφαρμογή νιώθεις το δέρμα πιο απαλό και σφιχτό και το βασικότερο δεν κολλάει και δεν λερώνει τα ρούχα.

Gel Extra-Slim: Το ζελ αυτό είναι θαυματουργό! Λειτουργεί με πολλαπλά οφέλη για το σώμα. Μειώνει την όψη “πορτοκαλιού” , βοηθάει στην κατακράτηση υγρών, καίει το λίπος στα επίμαχα σημεία και συσφίγγει το δέρμα. Το χρησιμοποιώ καθημερινά δύο φορές πρωί μετά το ντους και βράδυ πριν κοιμηθώ και μέσα σε 3 μέρες όντως το νιώθω διαφορετικό το σώμα μου ( το επίμαχο σημείο μου είναι η κοιλιά και τα πόδια).

Κρέμα Ultra-Satines : Μετά την εγκυμοσύνη οι ραγάδες στην κοιλιά μου έγιναν πιο έντονες και η κρέμα αυτή με έσωσε! Τη χρησιμοποιώ στο στήθος και στην κοιλιά (είναι για όλο το σώμα) και με έχει βοηθήσει καθώς οι ραγάδες μου μειώθηκαν και το δέρμα γύρω από αυτές έγινε πιο λείο και ελαστικό. Μαμάδες σας έχω τη λύση μην ανησυχείτε, πάρτε την κρέμα αυτή και θα με θυμηθείτε!

Gel Lifting Buste: Για πιο έντονο πρόβλημα χαλάρωσης στήθους, είτε λόγω εγκυμοσύνης, είτε λόγω απώλειας βάρους, είτε λόγω ηλικίας, το ζελ αυτό συμβάλλει στην ανόρθωση και σύσφιξη του. Έχει τριπλή δράση γιατί επιτυγχάνει ένα καλλυντικό lifting που συσφίγγει και ενισχύει το ντεκολτέ, φροντίζει την ήδη υπάρχουσα χαλάρωση και περιποιείται το στήθος ώστε να συσφίξει. Αμέσως μετά τη χρήση αισθάνεστε ψυχρή δράση, άμεση τόνωση και τέντωμα. Μέρα με τη μέρα το στήθος σας επανέρχεται στο κανονικό του σχήμα και ξαναγίνεται όρθιο, σφικτό και στητό. Χρησιμοποιείται, επίσης, σε περίπτωση χαλάρωσης στο λαιμό, στα μπράτσα, στους μηρούς.

Θα κλείσω ενστερνίζοντας το μότο της εταιρίας: Το όραμα μας είναι να «ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να αγαπήσουν τον εαυτό τους». Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με έναν ιδιαίτερο, πολύ μοναδικό τρόπο. Εμείς δεσμευόμαστε να την βοηθήσουμε στο ταξίδι της ζωής της και να της προσφέρουμε τα κατάλληλα όπλα για να αναδείξει την δική της προσωπική ομορφιά.

Τα καλλυντικά L’ymola θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και Hondos Center.

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου