Events, Μαλλιά, Ομορφιά

Το 3ήμερο Mega Event της REDKEN!

REDKEN EXCHANGE  MADE IN GREECE 2019

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τρεις διεθνείς Redken Artists σε ένα 3ήμερο γεμάτο έμπνευση, παλμό & χρώμα από τη Νέα Υόρκη!

Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, πραγματοποίησε το Redken Exchange Made in Greece 2019. Στο μεγαλύτερο, 3ήμερο, εκπαιδευτικό event της μάρκας για φέτος, τρεις διεθνώς αναγνωρισμένοι International Redken Artists, μοιραστήκανε με κορυφαίους Έλληνες κομμωτές, μοναδικές τεχνικές και μυστικά της κομμωτικής τέχνης.

Ο George Garcia από τις ΗΠΑ, ο Ludovic Beckers από το Βέλγιο και ο Δημήτρης Μάγγος από την Ελλάδα, όλοι τους Διεθνείς Redken Artists, παρουσιάσανε μοναδικές κομμωτικές δημιουργίες, μεταφέροντας τον παλμό της Redken και της 5ης Λεωφόρου, στην Ελλάδα.

Επαγγελματίες κομμωτές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μέλη του Redken Tribe, παρακολούθησαν live τις τελευταίες τάσεις σε χρώμα, κούρεμα και styling μαλλιών, έχοντας πάντα ως σημείο αναφοράς τη Μητρόπολη της Μόδας, τη Νέα Υόρκη.

Το μοναδικό 3ήμερο περιελάμβανε επίσης μια ημέρα με onetoone εκπαιδεύσεις σε χρώμα και κούρεμα από τους ίδιους τους International Redken Artists και μια ημέρα αφιερωμένη για digital masterclasses και business consultation.

Τέλος, διακεκριμένοι εισηγητές στο χώρο τους, διδάξανε τα μυστικά του Κυβερνοχώρου και των social media καθώς και μοναδικές επιχειρηματικές συμβουλές για τους ίδιους τους κομμωτές και τις επιχειρήσεις τους!

“Μια γιορτή, ένα εκπαιδευτικό 3ήμερο για τη Φυλή της Redken στην Ελλάδα, γεμάτο έμπνευση, γνώση και δημιουργικότητα!” δήλωσε ο Δημήτρης Ζαφειράκης, Brand Manager Redken.

Το event πλαισιώθηκε από την ομάδα σύγχρονου χορού της Lifedance Center-Φώτης Μεταξόπουλος με δυναμικές live performances.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την επιτυχία του Redken Exchange Made in Greece 2019 στην NYX Professional MakeUp που επιμελήθηκε το μακιγιάζ και στους σπουδαστές κομμωτικής του Redken Foundation του ΙΕΚ Praxis.

Σχετικά με την REDKEN 5th AVENUE NYC 

Η Redken 5th Avenue NYC είναι μια επαγγελματική εταιρεία περιποίησης μαλλιών και βαφών μαλλιών, που σκοπό έχει την παροχή εμπνευσμένης εκπαίδευσης, καινοτόμων προϊόντων και απαράμιλλης δημιουργικότητας τόσο για καταναλωτές όσο και για επαγγελματίες κομμωτές. Με σημαντική παρουσία στα backstage της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, η Redken θέτει τη μόδα στα μαλλιά, δίνει το στυλ της και δημιουργεί έντονο buzz. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: Redken.gr, τη Redken Greece στο Facebook, και ακολουθήστε στο Instagram @Redken και @barbersandbrews