Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα, Φυσικά Καλλυντικά

Γνωρίστε τα Κέᾰρ: Φυσικά καλλυντικά από καρδιάς

Πόσα προϊόντα έχουμε οι γυναίκες στο νεσεσέρ μας που μας υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα, ενυδάτωση, θρέψη και όλα όσα μια γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της μπορεί να ζητήσει από τις beauty αγορές της; Πόσα από αυτά όμως στα αλήθεια ανταποκρίνονται πραγματικά στις προσδοκίες μας;

Ένα νέο ελληνικό brand ήρθε να ικανοποιήσει όλες μας τις προσδοκίες! Από τη συσκευασία αρχικά κερδίζει τις εντυπώσεις. Η εταιρία Κέᾰρ είναι cruelty free και έχει κλείσει σε κάθε προϊόν της την σοφία της μεσογειακής φύσης, με συστατικά από την ελληνική γη όπως βότανα και φυτά.

“Ένα προϊόν που όταν θα το ανοίγεις, θα νιώθεις τις αχτίδες του ζωοδότη ήλιου να σε ζεσταίνουν, την αλμύρα της θάλασσας και τη ροή της αγνής ενέργειας από την αιώνια Φύση της” είναι η φιλοσοφία της εταιρίας.

Θα σας δείξω δύο προϊόντα που ξεχώρισα και κέρδισαν αμέσως τη θέση τους στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ!

Agedefying Face Balm: Κρέμα προσώπου για ρυτίδες και λεπτές γραμμές με φυσικά συστατικά όπως ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας,καλέντουλα,ιπποφαές,έλαιο κόκκινης άμπελου, πρόπολη και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού. Η κέᾰρ χρησιμοποιεί τα παραπάνω ενεργά φυτικά συστατικά για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης και να χαρίσει ένα υγιές, ομοιόμορφο, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Μετά από λίγο, η επίδερμίδα γίνεται πιο ομαλή, λαμπερή και πιο ισορροπημένη.

Hydrate and relax Body oil: Ένα ενυδατικό και χαλαρωτικό λάδι σώματος με συστατικά όπως ελαιόλαδο,αμυγδαλέλαιο,φυσικό κερί μέλισσας,χαμομήλι και αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου, αυτό το πλούσιο φυσικό έλαιο σώματος απορροφάται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα ηρεμεί σώμα και πνεύμα, αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο και απαλό.

Κάθε συστατικό των προϊόντων της κέᾰρ αποτελεί ένα “ενεργό” συστατικό και επιλέχθηκε αυστηρά για να καλύψει μια συγκεκριμένη ανάγκη, σε αρμονία πάντα με τις αρχαίες καλλυντικές φόρμουλες. Δεν περιέχουν χημικές ουσίες και άλλα έκδοχα τους (parabens, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο) δεν έχουν υποστεί τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Facebook Κέᾰρ

Instagram Κέᾰρ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου