Μόδα

Δες όλους τους νέους τρόπους για να φορέσεις το λευκό σου τζιν αυτό το καλοκαίρι

Το λευκό τζιν αποτελεί την Νο1 τάση στα παντελόνια του καλοκαιριού και μαζί με τα cargo pants είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές που μπορείς να κάνεις. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να συνδυάσεις ένα λευκό τζιν και στην παραπάνω gallery θα δεις κάποιους από αυτούς.

Εμείς θα σου δείξουμε ποια λευκά τζιν είναι φέτος τάση για να ξέρεις τι να αναζητήσεις στα καταστήματα ή στην γκαρνταρόμπα σου.

1. Τα στενά λευκά τζιν παντελόνια που σταματούν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο είναι τέλεια για κάθε μέρα. Ταίριαξέ τα με ψηλοτάκουνα mules, naked sandals ή φλατ εσπαντρίγιες που δένουν ψηλά στον αστράγαλο.

2. Μπορείς να επιλέξεις είτε τζιν παντελόνια με ξέφτια στις άκρες είτε τζιν με πολλά σκισίματα καθώς και τα δύο αυτά είδη θα φορεθούν πολύ. Συνδύασε το λευκό σκισμένο τζιν σου με λευκό τοπ, καφέ ή μαύρη ζώνη και φλατ πέδιλα και είσαι έτοιμη για ένα χαλαρό casual ποτάκι.

Δεν πάει ο νους σου ποια είναι η πιο hot λεπτομέρεια στα ρούχα μας αυτό το καλοκαίρι!

3. Τα φαρδιά λευκά τζιν είναι επίσης πολύ δυνατό trend και μας αρέσει όταν συνδυάζονται με δερμάτινες ζώνες και crop tops.

4. Oι λευκές denim σαλοπέτες κλέβουν τις εντυπώσεις και μπορείς να τις υιοθετήσεις εύκολα στα πιο casual looks σου.

5. Τέλος, οι λευκές παντελόνες ή οι καμπάνες συνδυάζονται ιδανικά με ψηλές πλατφόρμες και θα κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται ψηλόλιγνη.

Πηγή: queen.gr