Νύχια

Pink nails: Tο τέλειο look για κάθε περίσταση

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Επίσης είναι και αγαπημένες σας και το γνωρίζουμε, ειδικά στα νύχια. Και όχι, δεν είναι απλά διακριτικό και ρομαντικό. Μπορεί να γίνει glam, rock, εξεζητημένο και ιδιαίτερο αν επιλέξετε τη σωστή απόχρωση και υφή. 

Στα παρασκήνια των shows είδαμε τα ωραιότερα ενώ οι celebrities το επέλεξαν ακόμη και στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Στολισμένο με μικρές πέτρες, πέρλες αλλά και με σχέδια που αναβάθμισαν το μανικιούρ. Οι nail arists εξάντλησαν την έμπνευση και το ταλέντο τους δημιουργώντας υπέροχα looks που μπορείτε να αντιγράψετε σήμερα κιόλας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τόνο που σας αρέσει αλλά και να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ να σας προτείνει το αγαπημένο της, μεταλλικό, shimmer, απαλό ή πιο έντονο.

Το ροζ θεωρείται ουδέτερο, που σημαίνει πως δεν σας περιορίζει. Συνδυάζετε με όλα τα χρώματα σε outfit και μακιγιάζ ενώ σίγουρα θα βρείτε εύκολα εκείνο που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα pink nails ώστε να πάτε προετοιμασμένες στο ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ.

Επειδή είναι απαλό μπορείτε εύκολα να το απλώσετε και μόνες στο σπίτι. Μη ξεχνάτε ότι πρέπει απαραίτητα να εφαρμόσετε πριν από το βερνίκι ένα base coat και στη συνέχεια top coat. Το πιθανότερο είναι να χρειαστούν περισσότερες από μία στρώσεις ώστε να δείξει τέλειο το χρώμα. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένετε λιγάκι μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εφαρμογής. Μη βιαστείτε γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχει στεγνώσει.

Μία τέλεια ιδέα είναι επίσης το μονοχρωματικό look. Να χρησιμοποιήσετε δηλαδή ροζ τόνους και στο μακιγιάζ σας. Τους ίδιους ακριβώς με το βερνίκι νυχιών. 

Το επόμενο μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου χρώματος είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών ακόμη και τα πιο κοντά.

Πηγή: faysbook.gr