Beauty Testing, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Mediterranean Youth: Ελληνικά φυσικά καλλυντικά εμπνευσμένα από την πλούσια γη της Μεσογείου

Νομίζω ότι έχετε καταλάβει την προτίμηση που έχω τον τελευταίο καιρό σε ελληνικά φυσικά καλλυντικά! Εκτός από κυρίαρχη τάση που επικρατεί στο χώρο της ομορφιάς, η αλήθεια είναι ότι η δική μου επιδερμίδα (είναι ευαίσθητη λόγω της ευρυαγγείας που με ταλαιπωρεί χρόνια) δέχεται πιο εύκολα αυτά τα καλλυντικά.

Τα φυσικά καλλυντικά Mediterranean Youth είναι εμπνευσμένα από την πλούσια γη της Μεσογείου, τα μοναδικά φυτά και βότανα της και δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν στη σύγχρονη γυναίκα την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τους παράγοντες που το επηρεάζουν και το ταλαιπωρούν καθημερινά.

Οι λάτρεις των φυσικών καλλυντικών ομορφιάς είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν όπως ενθουσιάστηκα και εγώ με τη χρήση των δύο προϊόντων που θα σας δείξω!

My radiant Face cream: Κρέμα προσώπου με αντιρυτιδική δράση πλούσια σε φυσικά συστατικά (μήλο, φραγκόσυκο, ρόδι, βούτυρο καριτέ, ελαιόλαδο, έλαιο αβοκάντο, λιναρόσπορο, νεροκάρδαμο) σχεδιασμένη για τη λείανση των ρυτίδων, την ενυδάτωση και την τόνωση της επιδερμίδας για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Συμβάλλει επίσης στην αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.  Νιώθεις μέρα με τη μέρα την επιδερμίδα σου να γίνεται απαλή, ομοιόμορφη και λαμπερή.

My radiant eye cream: Κρέμα ματιών για τις ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής των ματιών πλούσια σε φυσικά συστατικά (μήλο, φραγκόσυκο, μαστιχέλαιο, βούτυρο καριτέ, αμύγδαλο, ελαιόλαδο, έλαιο αβοκάντο, νεροκάρδαμο). Συμβάλλει στην ενυδάτωση, στη μείωση των ρυτίδων, στη λάμψη και στη σύσφιξη της περιοχής.  Μετά τη χρήση της, η περιοχή γύρω από τα μάτια έχει απαλή και μεταξένια υφή.

“Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της μοναδική ομορφιά και αυτό είναι το κίνητρο μας, να αναδειχθεί μέσα από τα προϊόντα μας, να είναι ‘’ΜΥ’’ για την κάθε μία… ” είναι το σύνθημα της εταιρίας και εγώ το ασπάζομαι απόλυτα!

Βρείτε τη Mediterranean Youth στο Facebook

Βρείτε τη Mediterranean Youth στο Instagram

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου