Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα

Νιώστε το άγγιγμα του καλοκαιριού με τα αντηλιακά Suncare Body της B∙EARTH!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια χώρα με ηλιοφάνεια όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι που η αντηλιακή προστασία επιβάλλεται! Σήμερα σας παρουσιάζω μια ελληνική εταιρία καλλυντικών την B∙Earth που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στη φυσική ομορφιά.

Τα ελληνικά καλλυντικά B·Earth, έχοντας σύμμαχο τη φύση και τα πολύτιμα συστατικά της, έχουν σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς σιλικόνες, χρωστικές και ‘σκληρά’ συντηρητικά, και πάνω απ’ όλα με αγάπη για τη Φύση και για τη Γυναίκα!

Εγώ θα σας δείξω τα αντηλιακά που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα!

Αντηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 50:

Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία ευρέως φάσματος (UVA-UVB), έχει λεπτόρρευστη και μη λιπαρή σύνθεση, και επιπλέον περιέχει απαλό χρώμα που εξομοιώνεται με την απόχρωση κάθε επιδερμίδας για ελαφριά κάλυψη των ατελειών του προσώπου. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση που θυμίζει κρέμα BB, οπότε συνδυάζει τα οφέλη μιας αντηλιακής κρέμας και μιας κρέμας με χρώμα. Έχει αντιγηραντική δράση χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ και προσφέρει ενυδάτωση και ανάπλαση στην επιδερμίδα χάρη στην Aloe Vera. Τέλος περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλου που θρέφει το πρόσωπο.

Αντηλιακό σώματος SPF 30:

Προσφέρει υψηλή προστασία και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα ή αντιαισθητικά λευκά σημάδια. Περιέχει έλαιο καρότου, έλαιο καρύδας καθώς και έλαιο Monoi (πλούσιο σε σαλικυλικό μεθύλιο, ένα συστατικό με καταπραϋντικές ιδιότητες που απορροφάται σε βάθος και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας.). Το καλύτερο όμως είναι ότι έχει λουλουδάτο άρωμα γαρδένιας Ταϊτής και η μυρωδιά του σε μεταφέρει σαν σε τροπικό νησί!

Extra Bonus: Θα βρείτε σε ειδική προσφορά και τα δυο αντηλιακά μαζί σε μια υπέροχη θήκη για την παραλία!

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου