Μαλλιά, Μόδα

Το beach hair look της Miley Cyrus θα γίνει το αγαπημένο σου το φετινό Καλοκαίρι!

Η Miley Cyrus εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο YSL Summer 2020 Men’s Show στο Malibu Paradise Cove με beauty look απόλυτα καλοκαιρινό και ιδιαίτερο. Όπως το συνηθίζει άλλωστε τον τελευταίο καιρό. Μας έδωσε μάλιστα μια πολύ καλή ιδέα για το επόμενο weekend ή τις διακοπές μας, μιας και υιοθέτησε ένα grunge beach hair look, εύκολο και τέλειο.

Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα με φυσικούς κυματισμούς που δημιούργησε με γερές δόσεις salt spray. Οι αφέλειες της ήταν περιποιημένες μεν αλλά ανεπιτήδευτες και ανάλαφρες ώστε να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα μαλλιά. Αν και το χτένισμα της ήταν απόλυτα καλοκαιρινό και θύμιζε το look που αποκτούν τα μαλλιά μετά το μπάνιο στη θάλασσα το συνδύασε με ένα εξεζητημένο make up, κατάλληλο για τη βραδιά και την περίσταση.

Χάρισε ένταση στο βλέμμα με ένα cat eye σε πράσινους τόνους, δύο στρώσεις μάσκαρα και περιποιημένα φρύδια. Η επιδερμίδα παρέμεινε ματ αλλά λαμπερή ενώ ζυγωματικά και χείλη τονίστηκαν με blush και κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Το look της Cyrus θα πρέπει να το αντιγράψετε αρκετές φορές το φετινό καλοκαίρι. Είναι πρακτικό, εύκολο να το δημιουργήσετε μόνες ενώ ταιριάζει σε όλες τις ώρες και εμφανίσεις. Από την παραλία μέχρι τον καλοκαιρινό γάμο της κολλητής σας σε νησί.

Πώς θα το πετύχετε: Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα salt spray. Λούζετε τα μαλλιά σας και τα ταμπονάρετε καλά με μία πετσέτα. Μην τα τρίβετε για να μην σπάσει η τρίχα αλλά και για να αποφύγετε το φριζάρισμα. Σε νωπά μαλλιά απλώνετε το spray. Μπορείτε να αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά ή να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ στη χαμηλή σκάλα. Τα φορμάρετε με τα δάχτυλα. Βούρτσα θα χρειαστείτε για να ισιώσετε τη φράντζα ή τις αφέλειες αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας στο style της Cyrus. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να μην απλώσετε salt spray στο μπροστινό μέρος. Αν πάλι τα μαλλιά σας έχουν ένα μήκος τότε εφαρμόζετε κανονικά το προϊόν styling και τα χτενίζετε όλα με τον ίδιο τρόπο.

Πηγή: faysbook.gr