Μαλλιά, Ομορφιά

Η αλογοουρά θεωρείται all time classic επιλογή για κάθε στιγμή!

Η απλή και ταπεινή αλογοουρά είναι και θα είναι για πάντα η πιο all classic επιλογή για κάθε στιγμή, που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Καμία άλλη κουπ μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να ενισχύσει κι αναδείξει τόσο γλύκα και δυναμισμό μαζί. Το ότι συνεχίζει δε να υποστηρίζεται από εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη με διαφορετικό στυλ, δείχνει ότι είναι ένα beauty statement. Η αλογοουρά ξεκάθαρα ταιριάζει σε όλες. Αρκεί να έχεις μακριά μαλλιά και να δοκιμάσεις διάφορα στυλ της μέχρι να βρεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα.

Αυτό που κάνει κάθε είδους και στυλ αλογοουράς να πρωταγωνιστεί πάρα πολλές δεκαετίες τώρα είναι ότι  επιτρέπει στο πρόσωπο έτσι απλά να φανεί ή καλύτερα να αναδειχθεί.

Πάρε μερικές ιδέες εδώ:

Η τέλεια

Αυτή η αλογοουρά είναι η απόλυτη τάση της θηλυκότητας. Είναι μια πρόσκληση στον αισθησιασμό, ειδικά όταν συνδυάζεται και με το ανάλογο ντύσιμο. Όσο πιο ψηλά είναι τόσο πιο σέξι θεωρείται. Όσο πιο σφιχτή, τόσο πιο δυναμική. Θέλει κάποια δεξιοτεχνία για να γίνει τέλεια. Και οπωσδήποτε θέλει πολύ μακριά μαλλιά και υγιή τρίχα.

Η ανεπιτήδευτη

Για να πετύχεις αυτή τη hot και sexy αλογοουρά δεν έχεις παρά να τραβήξεις πίσω τα μαλλιά σου – όπως μπορείς – χωρίς να δώσεις και ιδιαίτερη σημασία στα απείθαρχα τσουλούφια που ξεφεύγουν γύρω από το πρόσωπο.

Η χαμηλοβλεπούσα

Το να οδηγηθείς σ’ αυτή την τακτοποιημένη χαμηλή αλογοουρά (που απλά τραβάς πίσω και κάτω) σημειολογικά σημαίνει ότι θέλεις κάπως να ενισχύσεις τη φήμη της κομψής και γοητευτικής περσόνας, που κρατάει καλά φυλαγμένα μυστικά λάμψης για ώρες ανάγκης. Εδώ το αξεσουάρ που θα επιλέξεις να τοποθετήσεις περίτεχνα θα κάνει όλη τη διαφορά.

Η διπλανή

Αυτή η επιλογή σου σε οδηγεί αυτόματα σε μια leader θέση για το νάζι σου. Κατακτάει συνήθως τα νεότερα κορίτσια της παρέας και φοριέται κυρίως πρωινά με φαρδιά τζην και λίγο ρουζ στα ζυγωματικά. Δε χρειάζεται τίποτα φοβερό για να γίνει, μόνο να τραβήξεις όλα τα μαλλιά σου στο πλάι. Το δεξιά ή αριστερά έχει να κάνει με το δικό σου τέλειο προφίλ.

Πηγή: beautydiaries.gr