Έχεις παρατηρήσει ότι όταν φεύγεις από το κομμωτήριο, έχεις πάντα άλλον αέρα; Τα ίσια μαλλιά κομμωτηρίου είναι πάντα πιο ανάλαφρα και έχουν περισσότερη κίνηση και όγκο. Κι όμως μπορείς να πετύχεις το ίδιο look μόνη σου στο σπίτι!

Σύμμαχός σου είναι φυσικά το πιστολάκι και η μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα. Πριν φτάσουμε όμως εκεί, θα πρέπει να μιλήσουμε λίγο για τη σωστή περίποιηση των μαλλιών. Για  να πετύχεις το τέλειο ανάλαφρο blow out, πρέπει να έχεις πολύ ενυδατωμένα μαλλιά, κοινώς ένα πολύ καλό conditioner. Άπλωσέ το από τα μήκη μέχρι τις άκρες και άφησέ το για μερικά λεπτά να δράσει. Ξέβγαλέ το και ύστερα απόλαυσε τα απίστευτα απαλά μαλλιά σου!

Τip! Μπορείς επίσης να απλώσεις και ένα ενυδατικό λαδάκι στις άκρες τους για να τα κάνεις ακόμη πιο λαμπερά και μεταξένια.

Ύστερα, σειρά έχει το σωστό στέγνωμα. Στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα για να τους δώσεις όγκο. Τώρα είσαι έτοιμη να πιάσεις τη βούρτσα ισιώματος! Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και γύρισε τη βούρτσα γύρω από τις άκρες. Πέρασε την κάθε τούφα με το πιστολάκι και αφαίρεσε τη βούρτσα πάντα με τη φορά που την τοποθέτησες για να μην μπλεχτούν τα μαλλιά σου. Ψέκασε τα μαλλιά σου με λίγο hairspray και είσαι έτοιμη!

Για να διατηρήσεις το χτένισμά σου τη δεύτερη ή και την τρίτη μέρα, ψέκασε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες για να τα φρεσκάρεις και να τονώσεις τη φυσική τους κίνηση.

Πηγή:marieclaire.gr