Νύχια, Ομορφιά

Τα πιο μοδάτα καλοκαιρινά χρώματα για πεντικιούρ!

Η ζέστη είναι πλέον αισθητή και αν δεν το έχεις κάνει ακόμα,νομίζω πως ήρθε η ώρα να βγάλεις τα καλοκαιρινά σου τα παπούτσια. Τέρμα τα αθλητικά, τέρμα τα σταράκια, ήρθε η ώρα για πέδιλα, για πλατφόρμες. Αλλά για μια στιγμή, πεντικιούρ έκανες; Έχεις περιποιηθεί τα ποδαράκια σου πριν τα βγάλεις έξω στον κόσμο; Αν όχι γρήγορα ραντεβού στην αισθητικό.

Και όσο κλείνεις ραντεβού, έλα να σου πω και ποια είναι τα καλοκαιρινά χρώματα για πεντικιούρ φέτος το καλοκαίρι. Για να πας προετοιμασμένη και αποφασισμένη να κάνεις τα νύχια σου. Α, και όσο κλείνεις ραντεβού για πόδια, δες μήπως χρειάζεσαι και κανένα μανικιούρ – ξέρεις θέλω χεράκια, ποδαράκια πάντα περιποιημένα!

Υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα για πεντικιούρ!

Μαύρο

Ω ναι φέτος τα σκούρα μανό μανικιούρ και πεντικιούρ κάνουν θραύση. Φυσικά και το μαύρο πεντικιούρ είναι πρώτο στη λίστα, μιας και πέρα από ότι είναι φέτος πάρα πολύ στη μόδα, αλλά και είναι ένα χρώμα που ανέκαθεν προτιμούμε οι γυναίκες στα πόδια μας. Είναι θηλυκό, εντυπωσιακό και έχει μια δόση μυστηρίου.

Ροζ

Ένα ακόμα χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το ροζ. Είτε αυτό είναι το απαλό κοριτσίστικο, είτε αυτό είναι ένα πιο έντονο φούξια-ροζ. Ανάλογα το πόσο έντονο θέλεις να είναι, επιλέγεις και την αντίστοιχη απόχρωση. Οφείλω να πω πως είναι από τα χρώματα που δείχνουν τέλεια με μαυρισμένο σώμα.

Κόκκινο

Το κόκκινο κορίτσια μου δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Είτε καλοκαίρι είναι, είτε χειμώνας θα παραμένει σταθερή αξία και θα στο προτείνω για πάντα. Φέτος το καλοκαίρι αγαπημένες αποχρώσεις είναι το έντονο κόκκινο και το ζεστό, βαθύ κόκκινο του πάθους χρώμα.

Σιελ

Λάτρεψα, αγάπησα, ταξίδεψα. Το σιέλ προσωπικά πιστεύω πως είναι από τα πιο υπέροχα χρώματα για πεντικιούρ. Είναι έντονο σαν χρώμα, αλλά ταυτόχρονα είναι από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του γαλάζιου, φέρνοντας την απόλυτη ισορροπία. Δοκίμασε το μια φορά νατο κάνεις και θα δεις ότι είναι πραγματικά μαγικό και σου φέρνει απίστευτα καλοκαιρινή διάθεση.

Λευκό

Αν υπάρχει μαύρο, υπάρχει και λευκό! Και φέτος το καλοκαίρι θα υπάρξει αυτή η διαμάχη! Αν είσαι ήδη μαυρισμένη ή αν έχεις σταρένια επιδερμίδα από φυσικού σου, τότε για φέτος το καλοκαίρι το λευκό πεντικιούρ πρέπει να είναι το σήμα κατατεθέν σου. Θα κάνει την τέλεια αντίθεση με την επιδερμίδα σου και θα δείχνει συγκλονιστικά υπέροχο.

Μεταλλικές αποχρώσεις

Μη μου πεις ότι δεν σου αρέσει αυτό το ροζ το μεταλλικό που είναι σαν καθρέφτης. Είναι τόσο δροσερο και φρέσκο που ακόμα και εγώ που δεν είμαι φαν των τόσο φαντεζί πεντικιούρ, φέτος θα το δοκιμάσω. Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε μεταλλική απόχρωση σε όζα θέλεις- πράσινο,μπλε.

Nude

Εννοείται πως μέσα στις επιλογές σου θα υπήρχαν και τα nude. Είναι κομψά, δείχνουν τα πόδια σου περιποιημένα χωρίς απαραίτητα να φαίνεται ότι έχεις κάνει πεντικιούρ και ένα από τα θετικά είναι ότι αν κάπου σε μια γωνίτσα ξεβάψουν δε θα είναι τόσο έντονα στο μάτι!

Πηγή:ediva.gr