Μόδα, Ομορφιά

Επιστρέφει η τάση του εκτεθειμένου στρινγκ; Η Μπέλα Χαντίντ λέει ναι

H Μπέλα Χαντίντ δεν φοβάται να αποκαλύψει λίγο δέρμα παραπάνω και το αποδεικνύει συχνά.

Το 22χρονο σουπερμόντελ, περπάτησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο runway του οίκου Versace στα πλαίσια της ανδρικής εβδομάδας μόδας φορώντας  ένα μαύρο σακάκι διακοσμημένο με κρύσταλλα σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο μπικίνι τοπ, ένα επικίνδυνα χαμηλόμεσο παντελόνι και ένα εκτεθειμένο στρινγκ.

Getty Images

Η Χαντίντ ωστόσο δεν είναι η μόνη διασημότητα που λανσάρει το στυλ τον τελευταίο καιρό. Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε αίσθηση τον περασμένο Νοέμβριο, όταν εμφανίστηκε στα γυρίσματα ενός βίντεο στο Miami Beach φορώντας ένα παντελόνι με ενσωματωμένο στρινγκ, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε στο Instagram επιδεικνύοντας περήφανα ένα vintage G-string από τη συλλογή γυναικείων μαγιό Gucci του Tom Ford το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην πασαρέλα στη δεκαετία του ’90.

Πιο πρόσφατα, η Χάιλι Μπόλντουιν έκανε την εμφάνισή της στο Met Gala με ένα ροζ Alexander Wang φόρεμα και ένα ταιριαστό G-string.

Όλα καλά και ωραία μέχρι εδώ, αλλά αυτό που πραγματικά θέλουμε να ξέρουμε είναι: Αυτό σημαίνει ότι όλες θα θα αρχίσουμε να φοράμε string πάνω από τα τζιν μας όπως φορέθηκαν με πάθος και στις αρχές των ’00s;

Πηγή: marieclaire