Beauty Testing, Μαλλιά, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα, Φυσικά Καλλυντικά

Γνωρίστε την Nature Care Products, την Ελληνική εταιρία παραγωγής φυσικών προϊόντων ομορφιάς με βιολογικά εκχυλίσματα!

Τα ελληνικά προϊόντα Nature Care Products μπορεί να τα έχετε δει σε φαρμακεία ή στο δίκτυο καταστημάτων My Market. Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, είμαι σίγουρη ότι θα σας δώσω να καταλάβετε σήμερα πόσο φροντίζουν και περιποιούνται τα μαλλιά και το σώμα μας!

Η Nature Hellas Care Products είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 2014 δημιουργεί, σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής προϊόντων περιποίησης, τα πιο αγνά Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικά εκχυλίσματα των πιο δραστικών συστατικών της φύσης. Τα συστατικά των φυσικών προϊόντων περιποίησης της Nature Hellas Care Products, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας & έχουν ως βάση μόνο βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα τους, δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. ‘Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal).

Εγώ αγάπησα αυτά τα 3 προϊόντα από τη σειρά φυσικών προϊόντων φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος με βιολογικά εκχυλίσματα NATURE για τη γυναίκα και τον άνδρα που έχουν δημιουργηθεί με βάση τα πιο αγνά συστατικά του ροδιού, του μελιού, του ελαιόλαδου και των φυκιών.

 

Φυσικό-Φυτικό καλλυντικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια για απολέπιση : Το φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια NATURE είναι ένα καλλυντικό σαπούνι με απολεπιστική δράση που διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, εξαλείφει τις τοξίνες και συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας του σώματος. Τα φύκια κάνουν «peeling», βοηθώντας στην τόνωση και στην σύσφιξη ενώ το ελαιόλαδο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Φυσικό σαμπουάν με ρόδι: Το φυσικό σαμπουάν με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE για τη γυναίκα & τον άνδρα, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα συμβάλει στην προστασία της φωτεινότητας των μαλλιών χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες & αντιοξειδωτικά. Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, ενώ ενυδατώνει και επαναφέρει την λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και αμαμέλιδας ηρεμούν το δέρμα της κεφαλής χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητες τους ενώ το αιθέριο έλαιο της καλέντουλας αποκαθιστά την ελαστικότητα τους. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Φυσικό αφρόλουτρο με ρόδι: Το φυσικό αφρόλουτρο με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού NATURE για τη γυναίκα & τον άνδρα, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα ελαστικό χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών του. Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλει στην αντιγήρανση. Το εκχύλισμα τζίνγκο μπιλόμπα τονώνει και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του δέρματος, ενώ το έλαιο μανταρινιού μειώνει την ευαισθησία στον ήλιο χαρίζοντας στο δέρμα εξαιρετική προστασία. Η τόνωση του σώματος ολοκληρώνεται με το αιθέριο έλαιο της καλέντουλας αλλά και με τα αρώματα ροδιού και μανόλιας, τα οποία προσφέρουν μια υπεροχή αίσθηση ξεκούρασης. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Με τόσο φυσικά συστατικά η ώρα μου για μπάνιο είναι σκέτη απόλαυση! Η αίσθηση στα μαλλιά και στο σώμα μου είναι μοναδική και κάθε φορά νιώθω πραγματικά αναζωογονημένη! Είναι σίγουρο ότι θα τα αγαπήσετε, όπως τα αγάπησα και εγώ. Πραγματικά, ελληνικά βιολογικά καλλυντικά που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο όμορφη, εξασφαλίζοντας  χαλάρωση και υγεία στο δέρμα μας. 

Βρείτε την Nature Care Products στο Facebook εδώ

Βρείτε την Nature Care Products στο Instagram εδώ

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό της κατάστημα εδώ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου