Events, Μόδα

Δείτε τι φόρεσαν οι διάσημες Ελληνίδες στο καλοκαιρινό πάρτι του «ΟΚ!» χθες!

Τα πιο λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz έδωσαν το παρών το βράδυ της Δευτέρας σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού! Το εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ! πραγματοποίησε το καθιερωμένο πια πάρτι του σε γνωστό στέκι της παραλιακής για να γιορτάσει το τέλος ακόμη μίας επιτυχημένης σεζόν. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι και τους επώνυμους Έλληνες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν άνθρωποι της τηλεόρασης, του τραγουδιού, του θεάτρου αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Από τις παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Δέσποινα Βανδή, η Ευαγγελία Αραβανή, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ιωάννα Μπούκη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ελένη Χατζίδου κ.α.

Χαμογελαστός ο οικοδεσπότης της βραδιάς Νίκος Γεωργιάδης και η ομάδα του υποδέχτηκαν τους Έλληνες celebrities στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου το κέφι κράτησε ως αργά το βράδυ! Highlight της βραδιάς ήταν η live εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μάγεψε τους καλεσμένους με τις μεγάλες ερωτικές του επιτυχίες. Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε για πρώτη φορά live το νέο του κομμάτι μαζί με τον Θανάση Αλευρά.

Ευαγγελία Αραβανή Κατερίνα Καινούργιου

Δέσποινα Βανδή Γωγώ Μαστροκώστα

Μαρία Μπεκατώρου Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Λάουρα Νάργες

Πηγή: tlife.gr