Beauty Testing, Προϊόντα, Σώμα

Ανακάλυψε τα μεθυστικά αρώματα των καλλυντικών της Valley Natural Cosmetics

Και περνάν οι μέρες και ήρθε ο Ιούλιος! Καλό μήνα να σας πω! Πλησιάζουν οι μέρες της άδειας μου και έχω αρχίσει να ονειρεύομαι θάλασσες, ηλιοβασιλέματα, κοκτέιλ και χαλάρωση… επειγόντως όμως… Σας έχω πει ότι όταν έρχονται δώρα στο γραφείο μου τρελαίνομαι πριν να τα ανοίξω να μυρίζω το κουτί. Μην με πείτε τρελή αλλά έχω έντονη όσφρηση τόσο σε ευχάριστες μυρωδιές όσο και σε δυσάρεστες ( αυτές ειδικά ότι πιο χειρότερο) !!

Το πρόσφατο unboxing μου ήταν τα καλλυντικά της Valley Natural Cosmetics. Η μυρωδιά που αναδυόταν πριν ανοίξω το κουτί ήταν μοναδική! Ανυπόμονη ήθελα να τα δοκιμάσω και φυσικά να σας τα παρουσιάσω. Δείτε τα και δοκιμάστε τα και εσείς!

Η Valley Natural Cosmetics είναι Ελληνική εταιρία! Το τονίζω γιατί πρέπει να στηρίζουμε τις εγχώριες επιχειρήσεις! Με μισό αιώνα δραστηριότητας ο σκοπός της είναι η παραγωγή και η διακίνηση υψηλής ποιότητας καινοτόμων καλλυντικών προϊόντων στην Ελληνική αγορά και στο εξωτερικό. Το δίκτυο πωλήσεων και διανομής καλύπτει το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τοπικούς αντιπροσώπους, αλυσίδες super market, φαρμακεία, αλυσίδες καταστημάτων καλλυντικών, spa centers, κομμωτήρια και πλήθος μικρότερων τοπικών λιανικών επιχειρήσεων.

Στο δια ταύτα λοιπόν: Οι σειρές που δοκίμασα ήταν τα Natural Body Care Set – Ylang ylang και Caramel τα οποία αποτελούνταν από το Shower Gel, το Body Lotion και το Eco-spray Deodorant. Η αίσθηση spa αρωματοθεραπείας στο σώμα με το μεθυστικό άρωμα του Ylang Ylang σε ηρεμεί και δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και ευφορίας.

Το αφρόλουτρο και τη λοσιόν σώματος ξέρετε να τη χρησιμοποιείτε. Εγώ όμως θέλω να σας τονίσω για το αποσμητικό σώματος μερικά οφέλη ώστε να καταλάβετε τη σωστή χρήση του! Το deodorant προσφέρει φυσική και αποτελεσματική προστασία κατά της κακοσμίας με φρεσκάδα διαρκείας, ενυδάτωση και αίσθημα απίστευτης καθαριότητας.  Δεν μπλοκάρει τους πόρους επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει και να εφιδρώνεται και δεν λεκιάζει τα ρούχα και δεν αφήνει στίγματα στο δέρμα(βασικό)! Συν ότι είναι φυσικό προϊόν εμπλουτισμένο με οργανικό εκχύλισμα ροδιού, οργανικό βούτυρο καριτέ και οργανική αλόε βέρα με οικολογική βαλβίδα χωρίς προωθητικό αέριο οπότε είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Extra Tip: Βάλτε στο ψυγείο το αποσμητικό και νιώστε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς!!

Αν έπρεπε να διαλέξω νομίζω θα δυσκολευόμουν αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι η σειρά “καραμέλα” είναι για μένα η καλύτερη! Η “γευστική” αρωματική πρόταση της καραμέλας με τις αναζωογονητικές και χαλαρωτικές ιδιότητες ταιριάζει στο δέρμα μου και το άρωμα του διαρκεί όλη μέρα.

Για να μην τα αναζητείτε δεξιά και αριστερά θα σας πω ότι τα σημεία διανομής τους είναι : Σκλαβενίτης, Hondos Center, Galerie de Beaute, My Market, Επικαλ ΕΕ, BEAUTYSTAR Greece, SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Κάποιο από όλα τα καταστήματα αυτά είναι κοντά σου και μην αργείς άλλο! Δοκιμάσε και εσύ τα φυσικά προϊόντα της Valley Natural Cosmetics!!

Βρείτε τη Valley Natural Cosmetics στο Facebook εδώ

Βρείτε τη Valley Natural Cosmetics στο Instagram εδώ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου