Gossip, Νύχια

Το νυφικό μανικιούρ της Sophie Turner είναι η επόμενη τάση στα νύχια (και δεν είναι το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ)!

Αυτό, λοιπόν, το μανικιούρ δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε, δεν (θα) είναι η τελευταία, άρα μιλάμε για το επόμενο hot χρώμα στα νύχια!

Να μια σειρά συγκυριών, με την σειρά με την οποία έγιναν: Έφτασε η cruise collection του οίκου Chanel με μερικές υπέροχες αποχρώσεις και ένα βερνίκι με ανατρεπτικό χρώμα.

Λίγο αργότερα, ο Tom Bachik, celebrity manicurist, ανέβασε στο instagram του ένα χορταστικό closeup από το μανικιούρ που επέλεξε για την Selena Gomez. Το μανικιούρ της Selena Gomez και το βερνίκι της cruise collection του οίκου Chanel είχαν το ίδιο χρώμα!

Τέλος, μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε ο γάμος της Sophie Turner με τον Joe Jonas (ο δεύτερος γάμος) στο Château de Tourreau στη Νότια Γαλλία. Και μπορεί μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές να μην έχουν κυκλοφορήσει φωτό από τον γάμο, αλλά ελάχιστες ώρες πριν το μυστήριο η Sophie Turner εμφανίστηκε με αυτό το χρώμα στα νύχια της. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις παπαρατσικές φωτό αλλά και με τα όσα έγραψε το Refinery29 η Sophie Turner εμφανίστηκε με αυτό το λεβάντα- λιλά χρώμα στα νύχια της που λειτούργησε ως το… something blue της!

Και παρακάτω close up από τα νύχια της Selena Gomez…

Πηγή: tlife.gr