Beauty Testing, Νύχια, Προϊόντα

Το απόλυτο κόκκινο μανικιούρ του καλοκαιριού μόνο από την PBI Beauty!!

Η γνωριμία με την αγαπημένη μου Ρεβέκκα και την Pbi Beauty έγινε μερικούς μήνες πριν και ενθουσιασμένη αποφάσισα να σας δείξω κάτι διαφορετικό σήμερα! Οι τάσεις για τα νύχια φέτος το καλοκαίρι επιβάλλουν το απόλυτο κλασσικό κόκκινο χρώμα και πάντα το δοκιμάζω καθώς είναι το αγαπημένο μου!

Για όσους δεν ξέρουν (που αμφιβάλλω!!) η εταιρία ιδρύθηκε το 1997 και εισάγει και διακινεί αποκλειστικά στην Ελλάδα μερικά από τα κορυφαία brands περιποίησης άκρων και εξοπλισμού καταστημάτων στον κόσμο:

  • Jessica Cosmetics (Καλιφόρνια)
  • Hand And Nail Harmony (Καλιφόρνια)
  • Morgan Taylor (Καλιφόρνια)
  • Footlogix Pediceuticals (Καναδάς)
  • Urban Tan (Hνωμένο Βασίλειο)

Η πιο πρόσφατη σειρά τους βερνικιών είναι η “Leave your mark” και θα σας δείξω το ημιμόνιμο βερνίκι της βήμα-βήμα στα νύχια μου!! Γιατί αυτό το πακέτο που έλαβα στο γραφείο είχε τόσα χρώματα που νομίζω θα σας τα δείχνω σιγά σιγά γιατί δεν θα προλαβαίνω!!!

Και ξεκινήσαμε…

Αρχικά λίμαρε και έδωσε σχήμα στα νύχια με τη λίμα Ζέβρα 180 ΑΜΕ  η οποία είναι ιδανική για χοντρά νύχια όπως τα δικά μου και στη συνέχεια πέρασε στην επιφάνεια των νυχιών το buffer το οποίο όπως μου είπε λειαίνει, αφαιρεί τους λεκέδες από τα νύχια και τα κάνει να λάμπουν.

Έτοιμη η προετοιμασία των νυχιών και ξεκινάμε τη διαδικασία της βαφής. Αρχικά πέρασε τη Sculpting Base Coat ACTIVATE+ , η οποία όπως μου εξήγησε είναι πιο ανθεκτική από την κανονική βάση και έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Συνέχισε με το χρώμα. Εκεί μπορώ να σας πω ότι παιδεύτηκα πολύ να αποφασίσω γιατί όλα τα χρώματα όπως σας ανέφερα είναι καταπληκτικά αλλά η αδυναμία μου είναι το κόκκινο (Leave your mark color coat). Απίθανη λάμψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Δύο φορές μου πέρασε το χρώμα και γυάλιζε ήδη χωρίς καν να μπει το top coat.

Ολοκλήρωσε τη διαδικασία με το Flawless Non-Wipe Top Coat! Και για όσες σαν εμένα δεν ξέρουν τι είναι το “non-wipe”, να σας πω ότι δεν έχει αυτή την κολλώδη ουσία στο τέλος που έχουν άλλα top που μου έχουν περάσει. Δηλαδή μόλις το έβγαλα από το φουρνάκι, τα νύχια μου ήταν έτοιμα!!

Εκεί μπορώ πλέον να σας πω με ειλικρίνεια ότι ξετρελάθηκα με την λάμψη τους! Απίστευτο χρώμα τελικά και τρομερά λαμπερό!

Και για να δείτε πόσο έχω δίκιο, από την 1η Ιουλίου έχουν προσφορά γνωριμίας με την αγορά ενός ημιμόνιμου βερνικιού άλλο ένα ημιμόνιμο δώρο!! Νομίζω πρέπει να προλάβετε πριν εξαντληθούν!!

Μπορείτε να βρείτε την Pbi beauty στο Facebook εδώ

Μπορείτε να βρείτε την Pbi beauty στο Instagram εδώ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου