Μόδα

5 συμβουλές για απαράμιλλο στυλ

Επειδή όλες θέλουμε να κάνουμε αίσθηση και να τραβάμε τα βλέμματα με το απαράμιλλο στυλ μας, ποντάρουμε σε συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε και μάλιστα με ελάχιστο κόπο.

Μπορείς να φορέσεις ένα it κομμάτι χωρίς να μοιάζεις με όλες τις άλλες

Σίγουρα μπαίνουμε σε σκέψεις όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα κομμάτι που έχουμε δει σε δεκάδες εμφανίσεις και instagram posts. Αν, όμως, πραγματικά το έχει ερωτευτεί και επιλέξεις να το αγοράσεις υπάρχει τρόπος να το κάνεις δικό σου και να ξεχωρίσεις. Όλα είναι θέμα styling και προσωπικότητας οπότε μην διστάσεις αν ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Σκέψου πέρα από τα denim παντελόνια

Δεν χωρά αμφιβολία ότι όλες λατρεύουμε τα denim παντελόνια αφού μας χαρίζουν άνεση και διαχρονικό στυλ. Σκέψου όμως και πέρα από αυτά και μην διστάσεις να φορέσεις τα basic κομμάτια που συνήθως θα φορούσες με τζην με φούστες, υφασμάτινα παντελόνια σε αναπάντεχα χρώματα και μονόχρωμα κοστούμια. Έτσι θα κάνεις το στυλ σου ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Μην ξοδεύεις μια περιουσία σε τάσεις που ξέρεις ότι θα περάσουν

Θεωρούμε δεδομένο ότι, όπως και εμείς, έχει βγει εκτός budget επενδύοντας σε trendy κομμάτια που δεν φοράς περισσότερο από μια χρονιά. Πώς θα δεις αν αξίζει να επενδύσεις; Θα το δεις σε όλες τις πασαρέλες της επόμενης σεζόν. Αν εξακολουθείς να το αγαπάς, ψάξε για πιο budget-friendly επιλογές που σίγουρα θα βρεις στα καταστήματα.

Επένδυσε σε basic κομμάτια που άλλοι θεωρούν βαρετά

Αν δεν προσθέσεις ποιοτικά basics στην γκαρνταρόμπα σου θα διαπιστώσεις ότι δεν ξέρεις πώς να σετάρεις τα πιο funky κομμάτια της συλλογής σου γιατί απλά θα στερέψεις από ιδέες και επιλογές styling. Τα basics σε βγάζουν από αυτή τη δύσκολή θέση οπότε φρόντισε να είναι καλής ποιότητας, που αυτόματα σημαίνει ότι θα σου κοστίσουν κάτι παραπάνω.

Όταν δεν είσαι σίγουρη για το νούμερο, αγόρασε το μεγαλύτερο

Αν αγοράζεις πολλά από τα ρούχα σου online ή αισθάνεσαι ότι είσαι ανάμεσα σε δύο νούμερα είναι προτιμότερο να επιλέξεις το μεγαλύτερο αφού αυτό γίνεται να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου αν χρειαστεί. Επιπλέον, πολλά κομμάτια όπως τα τζην και τα σακάκια δείχνουν αυτόματα πιο cool όταν είναι λίγο oversized.

Πηγή: elle.gr