Πρόσωπο

Το αγαπημένο face oil των star που δεν φαντάζεσαι ποιο μπορεί να είναι!

Με τόσα θετικά σχόλια και με άκρως προσιτή τιμή μπαίνουμε και εμείς στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε απόψε κιόλας.

Θα έχεις σίγουρα ακούσει ότι τα έλαια προσώπου είναι από τα αγαπημένα προϊόντα των beauty gurus ακόμα και όσων αντιμετωπίζουν θέμα λιπαρότητας αφού αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και να σου χαρίσει σταδιακά ματ όψη . Είχες σκεφτεί όμως ποτέ ότι το ελαιόλαδο που έχεις στην κουζίνα σου μπορεί να είναι το συστατικό που θα σώσει την επιδερμίδα σου; Το ελαιόλαδο ενυδατώνει σε βάθος τις ξηρές επιδερμίδες και τους χαρίζει πολύτιμα θρεπτικά και αναπλαστικά συστατικά που βοηθούν να διατηρείται υγιές και σφριγηλό.

Η Emma Stone, που έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την ευαίσθητη επιδερμίδα και τις αλλεργίες που την ταλαιπωρούν δηλώνει μεγάλη φαν. Λέει μάλιστα ότι φυλάει ένα μπουκάλι ελαιόλαδο καλής ποιότητας στο μπάνιο της και ολοκληρώνει κάθε ρουτίνα περιποίησης της με μερικές σταγόνες λάδι σε όλο το πρόσωπο.

Η Julia Roberts είναι επίσης λάτρης του φυσικού προϊόντος και έχει δηλώσει ότι εμπιστεύεται το ελαιόλαδο για ενυδάτωση στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά και ως θεραπεία για τα νύχια ενώ η Miranda Kerr προτείνει μια μάσκα με ελαιόλαδο μια φορά την εβδομάδα για μαλλιά που ακτινοβολούν από υγεία.

Εσύ θα τολμήσεις να εντάξεις το ελαιόλαδο στην ρουτίνα περιποίησης για πρόσωπο;

Πηγή: elle.gr