Μαλλιά, Προϊόντα

NATURE+SCIENCE: Μια ασυμβίβαστα εναλλακτική λύση για τις θρυλικές σειρές περιποίησης μαλλιών της Redken

Νέα All Soft, Color Extend και Extreme, με φυσικά συστατικά!

Ενδεχομένως να έχετε την αίσθηση ότι τα φυσικά προϊόντα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Στην Redken γνωρίζουμε την σημασία της ικανοποίησης. Μετά από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, τα εργαστήρια μας δημιούργησαν μια σειρά από επαναστατικές συνθέσεις, που παράγονται με υψηλής απόδοσης, φυσικής προέλευσης* συστατικά, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς προηγούμενο!

Σας παρουσιάζουμε τη Nature + Science, μια ασυμβίβαστη φυσική εναλλακτική λύση για τις αγαπημένες σειρές περιποίησης μαλλιών, All Soft, Extreme και Color Extend. Όλες οι συνθέσεις των Redken Nature + Science είναι 100% vegan**.

Τα σαμπουάν μας παρασκευάζονται με 83% συστατικά φυσικής προέλευσης ενώ τα conditioner μας παρασκευάζονται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το άρωμα από εσπεριδοειδή είναι 100% φυσικής προέλευσης και παρασκευάζεται με μείγμα αιθέριων ελαίων, όπως γλυκό πορτοκάλι, καφίρ λάιμ, περγαμόντο και λεμόνι. Εκτός από όλα αυτά, η συσκευασία μας είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Κάθε σειρά περιποίησης μαλλιών Nature + Science είναι εμπλουτισμένη με ένα εμβληματικό συστατικό φυσικής προέλευσης.

Η σειρά All Soft, περιέχει χυμό από το δέντρο σημύδα, η οποία ενυδατώνει, επαναφέρει την υγρασία και περιποιείται εντατικά τα μαλλιά για λάμψη και υγιή όψη. Η Extreme, με Πρωτεΐνη Λουπινών. Η σειρά Extreme Ενδυναμώνει και ενισχύει τα μαλλιά. Βοηθά στην αποφυγή του σπασίματος και της ψαλίδας. Η Color Extend, με Τζίνσενγκ, περιποιείται απαλά τα μαλλιά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, διατηρεί και ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος των μαλλιών και προσθέτει λάμψη.

Πιστεύουμε ότι η διατήρηση ενός καθαρότερου τρόπου ζωής δεν πρέπει να έρχεται με θυσίες. Εάν τα φυσικά προϊόντα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τα Redken Nature + Science! 

*Θεωρούμε ότι ένα συστατικό είναι φυσικής προέλευσης αν είναι αμετάβλητο από τη φυσική του κατάσταση ή υποβλήθηκε σε επεξεργασία και εξακολουθεί να διατηρεί περισσότερο από το 50% της μοριακής δομής του σε σχέση με την αρχική.

** Θεωρούμε ότι μια σύνθεση είναι vegan εάν δεν περιέχει συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης.  

Nature + Science Includes:

Nature + Science Color Extend σαμπουάν Σαμπουάν για Βαμμένα Μαλλιά

·         83%  φυσικής προέλευσης  

·         Ginseng

Nature + Science Color Extend Conditioner Conditioner για Βαμμένα Μαλλιά

·         99% φυσικής προέλευσης

·         Ginseng

Nature + Science Extreme σαμπουάν Σαμπουάν για τα Μπερδεμένα Μαλλιά

·         83% φυσικής προέλευσης

·         Lupin Protein

Nature + Science Extreme Conditioner Conditioner για τα Μπερδεμένα Μαλλιά

·         99% φυσικής προέλευσης

·         Lupin Protein  

Nature +Science All Soft σαμπουάν Σαμπουάν για Ξηρά / Εύθραυστα Μαλλιά

·         83% φυσικής προέλευσης

·         Birch Sap

Nature + Science All Soft Conditioner Conditioner για Ξηρά / Εύθραυστα Μαλλιά

·         99% φυσικής προέλευσης

·         Birch Sap

Ακολουθήστε το @redken για περισσότερη έμπνευση και επισκεφθείτε το Redken.gr για να βρείτε ένα σαλόνι ομορφιάς κοντά σας, όπου μπορείτε να αγοράσετε και να ζήσετε την εμπειρία Nature + Science.

Σχετικά με την REDKEN 5th AVENUE NYC

Η Redken 5th Avenue NYC είναι μια επαγγελματική εταιρεία περιποίησης μαλλιών και  βαφών αφιερωμένη στην παροχή εμπνευσμένης εκπαίδευσης, πρωτοποριακών προϊόντων και απαράμιλλης δημιουργικότητας τόσο για τους πελάτες όσο και για τους κομμωτές. Με διαρκή παρουσία στα backstage της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, η Redken δημιουργεί τις τάσεις, ορίζει το ρυθμό και καθορίζει τη μόδα στα μαλλιά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Redken.com, όπως την Redken στο Facebook, και ακολουθήστε μας στο Instagram @Redken.