Μόδα

Προσκεκλημένη σε γάμο; Αντέγραψε το look της Gigi Hadid

Αυτή την περίοδο συζητάμε έντονα για το τι θα πρέπει να φορέσεις αν είσαι προσκεκλημένη σε γάμο. Έχουμε πει όλα τα DON’Ts και γενικότερα έχουμε αναλύσει πολλές φορές τι πρέπει να προσέξεις και σε ποια σημεία μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Μετά από όλα όσα έχεις διαβάσει θα πρέπει λοιπόν να έχεις καταλάβει πως ένα επιτυχημένο outfit γάμου πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: να είναι κομψό, απλό αλλά όχι casual, να μην είναι λευκό και να είναι εντυπωσιακό, αλλά όχι υπερβολικά eye catching.

Υπάρχουν κάποια χρώματα λοιπόν που θα σε βοηθήσουν προς την παραπάνω κατεύθυνση, ειδικά αυτήν την περίοδο που ο καιρός είναι καλός και που ίσως έχεις μαυρίσει και κάπως. Ένα από αυτά φόρεσε η Gigi Hadid στη Νέα Υόρκη και μπορείς να φορέσεις και εσύ, ιδιαίτερα αν είσαι προσκεκλημένη σε γάμο ή κάποιο άλλο καλοκαιρινό επίσημο event.

To super model βρέθηκε στην παρουσίαση του αρώματος Wanderlust του Michael Kors και για την περίσταση επέλεξε ένα διαφορετικό slip dress Michael Kors Collection σε σκούρο nude χρώμα. Το φόρεμά της ήταν μακρύ, μεταξωτό και τελείως απλό, αλλά είχε μία διακοσμητική φάσα με φτερά που έκανε τη διαφορά και της χάρισε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που λατρέψαμε. Αυτό το φόρεμα είναι ό,τι καλύτερο για να φορέσεις στους καλοκαιρινούς γάμους, όχι μόνο γιατί έχει το τέλειο χρώμα, αλλά και γιατί ικανοποιεί πλήρως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε νωρίτερα για το τέλειο outfit της προσκεκλημένης σε γάμο.

H Gigi Hadid βέβαια συνδύασε το εν λόγω φόρεμα με μπότες, αλλά εσύ για τους καλοκαιρινούς γάμους μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι nude πέδιλα.

Σε κάθε περίπτωση, από αυτό το outfit δύο είναι τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσεις, το ότι το σκούρο nude αλλά και τα απλά, μεταξωτά 1990s inspired φορέματα, είναι ό,τι πρέπει για να πας προσκεκλημένη σε οποιονδήποτε γάμο.

Πηγή: missbloom.gr