Beauty Testing, Μαλλιά, Ομορφιά, Προϊόντα

Φρόντισε τα μαλλιά σου από τον ήλιο με τη νέα σειρά Sun Care της Kyana

Αυτή τη στιγμή που μας διαβάζετε πόσες είστε σε διακοπές; Πόσες έχετε αγοράσει αντηλιακό, μαγιό και φουσκωτά για τη θάλασσα; Και τώρα, πόσες έχετε αγοράσει προϊόντα προστασίας για τα μαλλιά από τον ήλιο και τη θάλασσα; Χμμ…σκέφτεστε ότι αυτό τώρα σας διέφυγε! Μόνο για το σώμα θα έχετε στο νεσεσέρ των διακοπών είμαι σίγουρη γιατί δεν ξέρετε ότι και τα μαλλιά χρειάζονται την ίδια φροντίδα ενυδάτωσης. Όμως μην ανησυχείτε, γιατί θα σας δείξω μια ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας από μια κορυφαία εταιρία στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων για τα μαλλιά!

Φυσικά μιλάω για τη νέα σειρά Sun Care της Kyana! Αποτελείται από σαμπουάν, μάσκα και λάδι μαλλιών ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία των μαλλιών από τον ήλιο. Ας τα δούμε λίγο ένα ένα τι προσφέρει και θα ενθουσιαστείτε και εσείς όπως εγώ από την πρώτη εφαρμογή!

Shampoo Sun Care: 

Είναι σαμπουάν με κερατίνη & εκχυλίσματα argan oil, όπου η κερατίνη επανορθώνει τη δομή της τρίχας και τα εκχυλίσματα argan oil συμβάλλουν στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών.

Mask Sun Care

Είναι μάσκα με κερατίνη & εκχυλίσματα argan oil και οι ενυδατικές της ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας ασπίδα προστασίας απέναντι στις ακτίνες UVA και UVB, την αλμύρα της θάλασσας και τα συχνά λουσίματα, ιδιαίτερα μάλιστα σε περιοχές με μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας.

Hair oil Sun Care

Είναι λάδι προστασίας μαλλιών από τον ήλιο και χάρη στη μοναδική του φόρμουλα προσφέρει την προστασία που τα μαλλιά χρειάζονται συμβάλλοντας στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους και ελαχιστοποιώντας την αρνητική επιρροή παραγόντων, όπως της θάλασσας ή/και ακραίων καιρικών συνθηκών.

Τώρα που ξέρεις τι πρέπει να αγοράσεις για τα μαλλιά σου δεν θέλω δικαιολογίες!! Γιατί “Summer hair don’t care” με τη σειρά Sun Care!!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.kyana.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου