Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Sarah Jessica Parker δεν κάνει πολύ συχνά street-style εμφανίσεις, οι λιγοστές περιπτώσεις που βγαίνει έξω είναι αιτία για συζήτηση. Στην πραγματικότητα, η τελευταία φορά που η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Μανχάταν ήταν ένα μήνα πριν. Τέσσερις εβδομάδες και δύο μέρες αργότερα, η SJP επιστρέφει λοιπόν για να σας δώσει τη στυλιστική έμπνευση που χρειάζεστε.

Στις 25 Ιουλίου, η SJP εμφανίστηκε στο Tribeca, με ένα βιβλίο στο χέρι, φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα καλυμμένο με ένα ροζ και μαύρο μοτίβο. Αλλά το χαρακτηριστικό print δεν ήταν το καλύτερο μέρος του- ήταν οι λεπτομέρειες στο σχέδιό του. Με τα ογκώδη μανίκια, την τονισμένη μέση, το τετράγωνο ντεκολτέ και τα μικρά βολάν στον ποδόγυρο, το φόρεμα της Parker δεν θα μπορούσε να μοιάζει πιο κατάλληλο για το καλοκαίρι του 2019.

Η Parker πρόσθεσε λίγο επιπλέον ύψος (και λάμψη) με τα αγαπημένα της παπούτσια : ένα ζευγάρι Mary Janes με κρυστάλλινη πόρπη, από την ομώνυμη σειρά της. Kαι οι τελευταίες πινελιές; Aviator γυαλιά ηλίου για επιπλέον cool vibe, χρυσά κολιέ στο λαιμό και μια λευκή tote στον ώμο.

Πηγή: marieclaire.gr