Gossip

Η Χάιντι Κλουμ παντρεύτηκε τον Τομ Κάουλιτζ στη θαλαμηγό του Ωνάση

H Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Κάπρι της Ιταλίας. Το 46χρονο μοντέλο και ο 29χρονος κιθαρίστας των Tokio Hotel παντρεύτηκε στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O» παρουσία 120 καλεσμένων.

Οι χλιδάτοι εορτασμοί είχαν ξεκινήσει από νωρίς. Σύμφωνα με το Hollywood Life, η τελετή κόστισε κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην πολυτελή θαλαμηγό επικρατούσε πανικός και το σκηνικό ήταν ειδυλλιακό. Τα τραπέζια είχαν στρωθεί και οι χώροι σε όλο το σκάφοςήταν στολισμένοι με λευκά λουλούδια.

Η Χάιντι και ο Τομ δεν σταμάτησαν στιγμή να δείχνουν την αγάπη τους. Απλή, σχεδόν άβαφη και τα μαλλιά της επίσης φυσικά, με λιγοστά κοσμήματα με χαρακτηριστικότερο όλων την καρδιά στο λαιμό της, με ένα τεράστιο πέπλο η νύφη ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. Μάλιστα, αμέσως μετά την τελετή νύφη και γαμπρός πέταξαν τα παπούτσια τους και περπατούσαν ξυπόλητοι στο κατάστρωμα του γιοτ.

Tη νύφη συνόδευσαν τα τέσσερα παιδιά της, η Λένι 14 ετών, ο Χένρι 12, η Τζόαν 11 και η 7χρονη Λου. Παρών στο γάμο ήταν και ο πρώην σύζυγος της Χάιντι Κλουμ Σιλ.

Δείτε φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό γάμο του ζευγαριού

Πηγή:protothema.gr